THY Teknik, Asya-Pasifik'e açılıyor

TÜRK Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, Sapura Technics Sdn Bhd ile potansiyel yatırım fırsatlarını değerlendirebilmek için iyi niyet sözleşmesi imzaladı.

TÜRK Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, Malezyalı uçak bakım-onarım şirketlerinden ve Sapura Resources Bhd'nin iştiraki olan Sapura Technics Sdn Bhd ile potansiyel yatırım fırsatlarını değerlendirebilmek için iyi niyet sözleşmesi imzaladı.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Açıklamada "THY Teknik AŞ, Asya-Pasifik bölgesinin en önemli merkezlerinden biri olan Malezya'da gerçekleştirmeyi planladığı yatırımlarla uçak bakım-onarım sektöründeki yüz yıla yaklaşan tecrübesini bu bölgeye de taşımayı hedefliyor. THY Teknik AŞ, bu hedefleri doğrultusunda, bölgedeki uçak bakım-onarım şirketlerinden ve Sapura Resources Bhd'nin iştiraki olan Sapura Technics Sdn Bhd ile potansiyel yatırım fırsatlarını değerlendirebilmek için bir iyi niyet sözleşmesi imzaladı" denildi. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ise "Yakın gelecekte en yoğun filo oranına sahip olacağı öngörülen Asya-Pasifik'te yatırımlarımızı genişletmeyi amaçlıyoruz" dedi.