THY Londra’nın kalbine dokundu!

Reklam çalışmalarıyla dünyada adından söz ettiren THY bu sefer de Londra’nın işlek meydanlarından Piccadilly’ye dev bir reklam yerleştirdi. 

Süleyman ŞEN-HABER MERKEZİ

Türk Hava Yolları (THY), Londra’nın Piccadilly Meydanı’ndaki bir binayı dev bir reklamla süsledi. Londra’nın ünlü ve işlek bir kavşağı olan Piccadilly, turistlerin ve sokak müzisyenlerinin uğrak yerlerinden birisi. Piccadilly Circus, New York’taki Times Square’nin İngiltere’deki karşılığı olarak biliniyor. Büyük otel, mağaza ve havayolu şirketlerinin de bulunduğu bu yarım kilometrelik cadde, Hyde Park’a kadar uzanıyor. Caddenin hemen karşısında ise 17. yüzyıldan kalma Burlington House yer alıyor.  THY, 2016’da 62,8 milyon olan yolcu sayısını 2017’de yüzde 9.3 artışla 68.6 milyona çıkardı.

BRITISH AIRWAYS’E ÇALIM ATTI

Başta Afrika olmak üzere dünyada en çok noktaya uçan havayolu unvanına sahip olan THY, birçok ülke vatandaşı için dünyaya açılan kapı görevi görüyor. THY Londra’ya dünyanın çeşitli ülkelerinden milyonlarca yolcu taşıyor. THY bu reklam çalışmasıyla başta British Airways olmak üzere rakiplerine müthiş bir çalım atmış oldu.