İşte THY kabin memuru alım ilanı

THY tarafından kabin memur alım ilanı yayınlandı. Host ve hostes olmak isteyen adaylar THY kabin memur alım şartlarına bakıyor. THY şartlarına gelin yakından bakalım. THY kabin memur alım için ilan yayınlandı. THY kabin memuru alımı Bilal Ekşi duyurdu.

THY ilanına başvurmak isteyen adaylar için şartlar şu şekilde: *T.C. vatandaşı olmak  *01/01/1988 ile 31/12/1997 tarihleri arasında doğmuş olmak *En az önlisans/meslek yüksekokulu mezunu olmak *İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.) *Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak *Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya en az 1 yıl tecilli olmak (En az Kasım 2018 tarihine kadar tecilli olmak) Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "2018'e dair istihdam olarak planlamamız şu anda ana kademede yaklaşık 3 bin, iştiraklerle bakıldığında 3 bin 500. Benzeri bir şekilde gitmesi halinde bunun 7 bine çıkacağını öngörüyoruz" dedi.

THY'DE KABİN MEMURU OLMANIN SAĞLIK VE FİZİKİ KOŞULLARI NELER?

Bayanlar için 160-180 cm. arası, erkekler için 170-190 cm arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.)*,

Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimlerine onaylatmaları gerekmektedir.),

THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak,

Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak.

THY'DE KABİN MEMURU OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

THY 2018'DE KAÇ PERSONEL ALACAK?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "2018'e dair istihdam olarak planlamamız şu anda ana kademede yaklaşık 3 bin, iştiraklerle bakıldığında 3 bin 500. Benzeri bir şekilde gitmesi halinde bunun 7 bine çıkacağını öngörüyoruz" dedi.