MSB tersane kura sonuçları açıklandı mı?

Gölcük tersane kura sonuçları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. MSB kura sonuçları açıklandı mı? Gölcük Tersanesine 290 işçi alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden alınan başvurulara vatandaşlar yoğun ilgi göstermişti. Başvuran kişi sayısı 30 binin üzerine çıktı. Bu kişiler arasından kura çekiminde 1160 kişi seçilecek. Seçilen bu isimler mülakata girecekler. Mülakatın ardından personel alımı süreci sona erecek.

Gölcük tersane kura sonuçları hakkında tersanede çalışmak isteyen personeller araştırma yapıyor. MSB tersane kura sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt aranıyor. Gölcük tersanesine 290 işçi alımı yapılacağı açıklanmış ve binlerce kişi başvuruda bulunmuştu. Personel alımı ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yapılan duyurular yoğun ilgi görüyor. İŞKUR üzerinden alınan başvurulara vatandaşlar yoğun ilgi göstermişti. Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde açıklanacak.

TERSANE KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Gölcük Tersanesine alınacak 290 işçi için kura çekimi için 9 Nisan tarihi işaret edilmişti. İŞKUR üzerinden yapılacak alım için 30 bini üzerinde kişi başvuru yaptı. Bugün ise kura çekimi gerçekleştiriliyor. Kura çekiminde 1160 isim belirlenecek. Bu isimler daha sonra mülakatlara girecek. Mülakatın ardından Gölcük Tersanesinde çalışacak 290 kişi belirlenecek.

MSB'nin kura sonuçlarını bu hafta cuma gününe kadar açıklanacağı düşünülüyor.

Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde açıklanacak.