Temmuz ayı emekli maaşları 2021 ne zaman yatacak? Emekli temmuz maaşları bayram öncesi ödenecek mi?

Kurban Bayramı için geri sayımın başladığı son günlerde emekli maaşlarının ne zaman yatacağı araştırılmaya başlandı. Emekli temmuz maaşları bayram öncesi ödenecek mi? Temmuz ayı emekli maaşları 2021 ne zaman yatacak? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Memur ve emeklilerin gözü 2021 yılının haziran ayı enflasyon oranındaydı. 2021 haziran ayı enflasyonu dün açıklandı. Milyonlarca memur ve emeklinin maaşına yılın ikinci yarısında yapılacak zam oranı da böylelikle netlik kazandı. Maaşlara yapılacak olan zam oranının belli olmasının ardından Emekli temmuz maaşları bayram öncesi ödenecek mi? Temmuz ayı emekli maaşları 2021 ne zaman yatacak? gibi soruların yanıtları da araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

TEMMUZ AYI EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Emekli maaşı ödemelerinin yapılacağı tarih milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerimize bir müjde vermek istiyorum. Emeklilerimizin temmuz ayı aylıkları ile bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Emeklilerimize bir müjde vermek istiyorum. Emeklilerimizin temmuz ayı emekli aylıkları ile bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz. Yine emeklilerimizin aylıklarında Ocak-Temmuz dönemi TÜFE oranını dikkate alarak yüzde 8,45 oranında artış yapıyoruz. Böylece 12,7 milyon vatandaşımıza 12,3 milyar lirası Kurban Bayramı ikramiyesi olmak üzere toplamda 38 milyar liralık bir ödeme gerçekleştireceğiz."

Temmuz ayı emekli maaşlarının ödeneceği tarih resmi bir şekilde açıklanmadı. Ancak güncel bir tarih bilgisi paylaşılınca haberimizin içerisine eklenecektir.

Bağ-Kur emeklisi ve memura ne kadar zam yapıldı? Emekli ve memur temmuz zammı belli oldu!

En düşük emekli maaşı ne kadar? 2021 emekli maaşı ne kadar oldu, zam oranı kaç TL?