Halkbank, Vakıfbank, Ziraat taşıt kredi hesaplama 2020| Taşıt kredi başvurusu nasıl yapılır?

Taşıt kredi hesaplaması yoğun ilgi görüyor. Normalleşme adımları sonrası 3 kamu bankası destek paketlerini kamuya sundu. Düşük faiz oranları ve uygun vade seçenekleri ile dikkat çekti. Sıfır model ya da 2. el araç sahibi olmak isteyen kişile Taşıt kredi hesaplaması hakkında bilgi dahibi olmak istiyor. İlgi ile takip edilen Halkbank, Vakıfbank, Ziraat taşıt kredi hesaplama detayları haberimizde.

Halkbank, Vakıfbank, Ziraat taşıt kredi hesaplama işlemi yapacak olan kişiler aramalarını hızlandırdı. Koronavirüs salgınında alınan olumlu gelişmeler sonucu normalleşme planı açıklandı. Kamu bankaları sosyal hayatı canlandırmak adına destek kredi paketlerini sundu. Araç sahibi olmanın hayalini kuran birçok vatandaş taşıt kredisi hesaplaması öğrenmek istiyor. Düşük ve uygun faiz oranları sebebi ile otomobil almak isteyen kişiler taşıt kredi hesaplamasını araştırıyor. İşte detaylar...

TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMASI NASIL YAPILIR?

Bankaların taşıt kresdisi seçeneklerinden faklılıklar oluyor.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası 1.El araçlarda aylık yüzde 0,49 - yüzde 0,69 faiz oranı sunuyor. 50.000 TL tutarlı, 36 ay vade, aylık yüzde 0,69 faiz oranı, yüzde 0,50 kredi tahsis ücreti ile kullandırılan taşıt kredisinin yıllık maliyet oranı yüzde 10,7983 olarak belirlendi.

2.El araç sahibi olmak isteyenler için (motosiklet dahil)yüzde 0,82 faiz oranı azami 6 ay ödemesiz toplam azami 60 ay vadeli taşıt kredi imkanı sunuyor. Azami üst limit ise 150 bin TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK

Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalaranda aylık yüzde 0,49 - yüzde 0,69 taşıt kredi imkanı Vakıfbank'ta.

İkinci el taşıt kredisinde aylık yüzde 0,82 faiz oranı uygulanıyor. 6 ay ödemesiz ve toplam 60 ay vade seçeneği bulunuyor. 2. El Binek Otomobil ve Ticari Taşıt Kredilerinde azami limit 150.000 TL'dir.

HALKBANK

Anlaşmalı yerli otomotiv üretimi yapan firmalardan satın alacağınız 0 km taşıt için, belirli marka ve modellerde aylık yüzde 0,49’dan başlayan faiz oranları ile 60 aya varan vade kadar 120.000 TL’ye kadar,

Satın alacağınız 7 yaşına kadar olan 2.El Taşıt içinse, aylık yüzde 0,82 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçenekleriyle 150.000 TL'ye kadar yararlanabilirsiniz.

TAŞIT KREDİSİ NASIL ALINIR? 

Taşıt kredisi almak isteyen kişiler Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank şubelerinden ya da internet şubesi üzeriden işlemlerini gerçekleştirebilir.