2018 Taşeron kadro sorgulama ekranı hangi kurumlarda açıldı

Kadroya geçen taşeron işçilerin açıklandığı süreç, 2 Mart tarihine kadar devam ediyor. Başvuruda bulundukları kurumun resmi internet sitesi üzerinden açıklanan taşeron kadro listesi, kabul edilen ve reddedilen isimleri belirliyor.

Taşerona kadro sonuçları için duyurular gelmeye başladı. Binlerce kişinin büyük umutlarla beklediği taşeron kadro başvuruları kabul edilenlerin kesin listeleri 2 Mart 2018'e kadar açıklanacak. Kadro beklentisi olan işçiler, bağlı bulundukları bakanlıkların listesinden görüntüleme yapabilecek. 

SON DAKİKA HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

TAŞERONA KADRO SINAVI NE ZAMAN?

Milyonlarca taşeronun heyecanla beklediği kadro başvuru sonuçları açıklanmaya başladı. Taşeronlar, bağlı bulundukları bakanlıkların resmi sitesi üzerinden isim listesini kontrol edebiliyor. Son olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı’nın yayımladığı listeler erişime açılırken, gözler sınav sürecine çevrildi. Peki taşerona kadro sınavı ne zaman yapılacak? Taşeron kadro başvuruları kabul edilenlerin kesin listeleri 24 Şubat - 2 Mart 2018 tarihleri arasında duyurulacak. Hak elde eden adaylar, 3 Mart - 22 Mart tarihleri arasında taşerona kadro sınavına girecek. İşte açıklanan taşeron başvuru sonuç listeleri!

TAŞERON İŞÇİLERE SINAV NASIL YAPILACAK?   Adaylara yapılacak olan 2018 taşeron işçilere kadro sınavını İŞKUR yapacak. Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı adayların sınav endişesine zorlu bir sınav olmayacak cevabı vermişti. Kamu vicdanını rahatlatmak için yapılacağını ve çok zor bir sınav olmayacağını belirtti. Sınav yapılan işlerle ilgili olacağını kamudan çalışacak olan işçilere yönelik olarak uygulanan prosedür olduğunu açıklamıştı   6 ŞUBAT İTİBARİ İLE BAŞVURU SONUCUNU AÇIKLAYAN KURUMLAR   İL KURUM Afyokarahisar Afyonkarahisar Kayıhan belediyesi İstanbul Eyüp Devlet Hastanesi Müdürlüğü   istanbul il nüfus ve vatandaşlık müdürlüğü Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi ASKİ   Sosyal Güvenlik Kurumu   Batı Adliyesi   Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)   Sağlık Bilimleri üniversitesi  Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sakarya  Sakarya Üniversitesi Muğla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü Amasya Taşova Belediye Başkanlığı Hakkari Hakkari Belediyesi, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Gümüşhane İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Gaziantep Polis Meslek Eğitim Merkezi Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü İzmir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü konya Orman Bölge Müdürlüğü Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kars Aile İl Müdürlüğü  Giresun Giresun Üniversitesi Yozgat Yozgat KYK Müdürlüğü Muş Muş Genclik ve spor müdürlüğü Diyarbakır KYK diyarbakır il müdürlüğü