OGM geçici işçi alımı başvuru şartları neler? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman?

OGM geçici işçi alımı yapıyor. Personel alımı hakkında son açıklama Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den geldi. Toplamda 2 bin geçici işçinin alınacağının altı çizildi. Bakan Pakdemirli, orman yangınlarıyla mücadele ve ormancılık faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere alımların yapılacağını belirtti. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? OGM geçici işçi alımı başvuru şartları neler?

Tarım ve Orman Bakanlığı 2 bin geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Konu hakkında açıklamayı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptı. İşçi alımı, orman yangınları ile mücadele ve ormancılık faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere alınacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? OGM geçici işçi alımı başvuru şartları neler? sorusuna yoğun bir şekilde araştırma yapıyor.

OGM GEÇİCİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

OGM geçici işçi alımı başvurusu ve şartları henüz belli olmadı. Şartların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Konu hakkında detaylar gelince haberimize ekleyeceğiz.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Orman Genel Müdürlüğüne 2000 geçişi işçi istihdamı yapılacağını duyurdu.

Bakan Pakdemirli, yaptığı yazılı açıklamada, "Orman Genel Müdürlüğümüze orman yangınları ile mücadele ve ormancılık faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere 2 bin geçici işçi istihdam ediyoruz. Ayrıca 5620 sayılı Kanun kapsamında kurumumuzda görevli geçici işçilerin 4 ay daha ilave süre uzatımı da yine Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca onaylanmış olup işçilerimiz 9 ay 29 gün çalışacaklardır." ifadesini kullandı.