Tarım Kredi Kooperatifi'nde hangi ürünler indirimli? Tarım Kredi Market yüzde 50 indirim ne zaman?

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde birçok üründe yüzde 50'ye varan indirim yapılacak. 81 ildeki 3 bini aşkın Tarım Kredi Kooperatif marketinde mevcut indirimli fiyatlara ek olarak yüzde 50'ye varan indirim yapılacak. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde, cumartesi, pazar ve pazartesi manav reyonundaki indirimler de sürecek. İşte Tarım Kredi'de yüzde 50 indirimle satılacak ürünler

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, temel ihtiyaç ile temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirime gidiyor. Tarım Kredi İndirim kampanyasını duyan vatandaşlar erken saatlerde marketlere akın etti. Temel Gıda, manav ve temizlik ürünlerini kapsayan İndirim kampanyası 2 Kasım'a kadar devam edecek. Peki Tarım Kredi Kooperatifi'nde hangi ürünler indirimli? Tarım Kredi yüzde 50 indirim ne zaman? İşte detaylar

TARIM KREDİ'DE YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI!

Tarım Kredi Kooperatifi tarafından geçen hafta yapılan açıklama ile 16 Ekim 2023 tarihinde bazı gıda ve temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim olacağı açıklaması üzerine, vatandaşlar bugün sabah saatlerinde yeniden Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin yolunu tuttu.

İndirimler; Süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerini kapsayacak.

İndirim kampanyası 16 Ekim 2023 tarihinde başlayıp, 2 Kasım'a kadar devam edecek.

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ'NDE HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMLİ?

Tarım kredi Kooperatifi'nden yapılan açıklamada, "Peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kâğıt peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılacaktır" bilgisi verildi.

Tarım Kredi Kooperatifi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadeleye destek olma çağrısına karşılık olarak, mevcut indirim kampanyalarımıza ilave olarak 16 Ekim 2023 tarihinde başlayacak yeni kampanyamız kapsamında; süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kâğıt peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılacaktır.

Ayrıca; cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerimizden doğrudan tedarik ederek satışını gerçekleştirdiğimiz patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve/sebze ürünlerinde manavlar da taptaze indirim kampanyamıza da devam etme kararı almış bulunmaktayız."

İşte Tarım Kredi marketlerinde indirimli satılacak bazı ürünlerin fiyatları

Elit toz çamaşır deterjanı 5 kg 115,90 TL

TK dana kıyma dondurulmuş 400 gr 94,90 TL

Bakpiliç bütün piliç dondurulmuş kg 56,90 TL

TK kültürlü beyaz peynir 1000 g 105 TL

Elit sıvı sabun 4 L 59,90 TL

TMO fındık yağı 4 L 300 TL