Tarım kredi 30 ürünü açıkladı! 15 Ağustos'ta indirim başlıyor

İndirim 15 Ağustos'ta başlıyor. Başkan Erdoğan'ın talimatı sonrası ‘Tarım Kredi'lerde indirim yapılacak ürünler belli oldu.

Tarım Kredi, marketlerinde toplamda 30'un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçileceğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı bir indirim kampanyası başlatılıyor.

30 ÜRÜNÜ KAPSIYOR

Bu kapsamda Tarım Kredi marketlerinde makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi fiyatlarında indirime gidilecek.

SIRADA ET ÜRÜNLERİ VAR

Et ürünleri, kasap reyonu bulunan marketlerde ivedilikle, olmayanlarda ise hazırlıkların yapılmasının ardından paketli olarak en kısa sürede indirimli satışa sunulacak. Et ürünlerinde uygulanacak indirimlerin duyurusu daha sonra yapılacak.