ŞOK kırtasiye kataloğunda neler var? ŞOK market okul malzemeleri listesi yayında!

Pandemi sebebi ile bu yıl 31 Ağustos 2020 tarihinde açılacak olan okullar, uzaktan eğitim sistemiyle başlayacak. 21 Eylül'e kadar uzaktan eğitim ile ardından da yüz yüze eğitim sistemiyle devam edilecek. Okul alışverişini tamamlamak isteyen öğrenciler ve veliler marketlerin aktüel ürünler kataloğlarını inceliyorlar. ŞOK market okul malzemeleri listesi yayınlandı. İşte birbirinden avantajlı kırtasiye ürünleri..

ŞOK marketin kırtasiye kataloğu yayınlandı. ŞOK'a okul malzemeleri 19 Ağustos'ta geldi ve 30 Eylül'e kadar raflarda olacak. Okulların açılmasına ise sayılı günler kaldı. 31 Ağustos'ta okular uzaktan eğitimle başlayacak. Öğrenciler ve veliler okul eksiklerini gidermek adına alışverişlerini tamamlayacaklar. ŞOK market kırtasiye kataloğuna gelin hep birlikte göz atalım..    

ŞOK KIRSATİYE KATALOĞUNDA NELER VAR?

ŞOK market okul malzemeleri listesi yayında. ŞOK'ta Lisanslı Anaokulu Çantası 19,95 TL'den, Lisanslı Beslenme Çantalı Okul Çantası 34,95 TL'den, Körüklü Dosya 10,95 TL'den, Baskılı Zarf Dosya 1,99 TL'den, Kurşun Kalem Seti 3,99 TL'den, Kırmızı Kalem 4’lü 1,99 TL'den, Kurşun Kalem 6’lı 2,50 TL'den, Uçlu Kalem Seti 2’li 2,50 TL'den ve Fosforlu Kalem 4’lü 4,25 TL'den satışa sunulacak.


ŞOK 26 Ağustos 2020 aktüel ürünler kataloğu yayında! ŞOK markete yarın neler gelecek?

ŞOK MARKET OKUL MALZEMELERİ LİSTESİ YAYINDA!