Skoda yapacağını yaptı: Taksitle SUV otomobil imkanı! Üstelik faiz yok

Skoda otomobil üreticisi, Türkiye'deki birçok SUV tutkunun dikkatini Kamiq modeli ile çekiyor. Söz konusu otomotiv şirketinin Kamiq modeli incelendiğinde; Elite, Premium ve Monte Carlo donanım seviyelerinde taksit imkanı olduğu görüldü. Üstelik Monte Carlo donanımda faizsiz taksit mevcut. Skoda Kamiq SUV otomobil ile ilgili detaylar haberimizde…

Skoda otomotiv şirketi, Kamiq SUV otomobil modeli ile yeni araç satın almak isteyen birçok insanın dikkatini çekiyor. Çünkü Kamiq modeli, yine Skoda'nın satışa sunduğu Karoq ve Kodiaq SUV otomobile kıyasla uygun fiyatlı olarak ön plana çıkıyor.

Ayrıca Skoda otomotiv şirketinin ekim ayı kampanyaları kontrol edildiğinde; Monte Carlo, Elite, ve Premium donanım seviyelerinde taksit imkanı olduğu görüldü. Peki, kampanyanın detayları nedir?

Resmen açıklandı: 403 bin TL peşinat gerekiyor! TOKİ'den 10 bin TL taksitle konut fırsatı

SKODA'DAN TAKSİTLE SUV OTOMOBİL İMKANI

Skoda otomotiv şirketi, ekim ayı güncel kampanya ve fiyat listesini duyurdu. Açıklanan duyurularda, Kamiq SUV otomobil modelinde taksit imkanı olduğu görüldü. Kampanya detayları ise aşağıda yer alıyor.

Kamiq, Elite ve Premium donanım seviyelerinde 150 bin TL için 12 ay yüzde 0,99 faiz imkanı olduğu açıklandı.

Kamiq, Monte Carlo donanım seviyesinde 150 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı olduğu duyuruldu.

Bu noktada Kamiq Monte Carlo donanım seviyesinde faizsiz taksit imkanı olması, Skoda yapacağını yaptı bile dedirtebiliyor. Öte yandan söz konusu aracın güncel fiyat listesini de merak ettirebiliyor. Peki, Skoda Kamiq fiyatları ne durumda?

SKODA KAMİQ EKİM AYI OTOMOBİL FİYAT LİSTESİ

Skoda Kamiq SUV otomobil modeli, Türkiye'deki birçok insanın dikkatini çekiyor. Çünkü pek çok farklı SUV otomobile kıyasla uygun fiyatlı olarak gündeme gelebiliyor. Bu nedenle söz konusu aracın fiyat listesi yeni araç satın almak isteyen birçok insan tarafından merak ediliyor. İşte 4 Ekim 2024 tarihli Kamiq fiyat listesi;

Versiyonu: Elite 1.0 TSI 115 PS DSG. Fiyatı: 1.660.400 TL.

Versiyonu: Elite 1.5 TSI ACT 150 PS DSG. Fiyatı: 1.760.400 TL.

Versiyonu: Premium 1.0 TSI 115 PS DSG. Fiyatı: 1.845.400 TL.

Versiyonu: Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG. Fiyatı: 1.915.400 TL.

Versiyonu: Monte Carlo 1.5 TSI ACT 150 PS DSG. Fiyatı: 2.115.400 TL.

Resmen açıklandı: KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Lise mezunu olan başvuruyor

Belediyeler peş peşe açıkladı: Memur alımı yapılacak! 65 KPSS puanı olan başvuruyor