Şimdiden kuyruğa girdiler! Ve Sony PlayStation 5 resmen tanıtıldı! İşte PS5 çıkış fiyatı

Yeni PS5 için oyunseverlerin heyecanlı bekleyişi başladı. Oyun konsolu meraklılarının uzun zamandır beklediği yeni PS5 fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu. Sony, yeni PlayStation 5'in yeni modellerini tanıttı. Playstation 5 modeli uzun süredir piyasada yer alırken, yeni model ağırlık ve büyüklük dışında diğer cihazlar ile aynı teknolojik özelliklere sahip olacak. PlayStation 5 Slim, ABD'de Kasım ayında satışa sunulacak. Fiyatı ise mevcut cihazlarla hemen hemen aynı olacak.

Aksam.com.tr

Yeliz Gediman

Playstation serilerinin klasikleşmiş slim modeli 5 için de geliyor. Sony, uzun zamandır piyasada olan Playstation 5 modelinin ince modülü olan PS5'i tanıttı. Piyasaya çıktığı gün mağazalarda uzun kuyruklar oluşturacak olan PS5 slim (ince), aynı özelliklere sahip Playstation 5'ten daha az yer kaplaması ve hafif olması açısından daha ergonomik. Yeni PS5, fiyatı ve depolama alanı açısından oyunseverlere ucuz maliyetli kullanım kolaylığı sağlayacak cinsten. İşte yeni PS5 fiyatı ve çıkış tarihi

PLAYSTATİON 5 SLİM TANITILDI

Sony, PS5 modelinin yeni Slim versiyonunu duyurdu. Kullanıcılar, aynı özelliklerle daha az yer kaplayan geliştirilmiş 2024 kasa playstation 5 slim modelini bekliyordu.

PS5 Slim modelinde diğer cihazlar ile neredeyse aynı teknolojik özelliklere sahip olunacağı belirtildi.

Yeni PS5, piyasadaki mevcut modelden yüzde 30 daha düşük hacme sahip, ağırlığı ise orijinal modelden yüzde 24 daha hafif.

Halihazırda piyasada bulunan PlayStation 5'in daha küçük, dijital ve Slim (ince) versiyonunun fiyatı, şu anki dijital sürümden 50 dolar daha pahalı olacak.

Kullanıcılar aynı özelliklerle daha az yer kaplayan geliştirilmiş 2024 kasa playstation 5 slim modelini bekliyordu. Yeni PlayStation 5 hem PS5'in hem de PS5 Digital Edition'ın modelinin yerini alacak.

Yeni PS5 slim modelleri 1 TB depolama alanına sahip. Ayrıca dijital sürüm olan "Digital Edition"da çıkarılabilir Ultra HD Blu-ray disk sürücüsü de müşterilere ek bir fiyatla sunulacak.

YENİ PS5 FİYATI VE ÇIKIŞ TARİHİ

Yeni PlayStation PS5 Slim, kasım ayında ABD'de satışa sunulacak. Şirket, Amerika'da satışın başlamasından kısa bir süre sonra tüm dünyada modelleri satışa çıkaracak. Kesin bir tarih verilmemekle birlikte; Yeni PS5'in Türkiye'ye Kasım ayından sonra geleceği tahmin ediliyor.

Daha küçük versiyon PlayStation 5, ABD'de tıpkı mevcut model gibi 499,99 dolar civarında fiyatla piyasaya sürülecek. Dijital sürüm ise 449,99 dolar ücretle satışa sunulacak.