Şile'de kadınlara özel kumsal

Şile'de kadınlara özel kumsal

HABER MERKEZİ

Şile Belediyesi, ilçenin en güzel koylarında bir tanesini kadınlara tahsis etti. 38 bin metrekare alan üzerine kurulu Âlâ Kadınlar Plajı, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak aynı anda 300 kişiye birden hizmet veriyor. Tesiste, yarı olimpik yüzme havuzu da bulunuyor.

SABAH DENİZ, AKŞAM YEMEK

Plaj ve havuz alanlarında saat 10.00 ila 18.30 arasında ağırlanan misafirler, saat 19.00’dan sonra dünya mutfağının birbirinden lezzetli tatlarını barındıran restoranda keyifli anlar geçiriyor. Botanik bahçesi ve yürüyüş parkurları da bulunan tesisin, bungalov evlerinden oluşan konaklama kısmı ise sonbaharda açılacak.

YARINDAN SONRA ÜCRETLİ

Bayram boyunca ücretsiz olan tesise yarından itibaren giriş 8-13 yaş aralığındaki kız çocukları için 25 TL, yetişkinler için 50 TL olarak belirlendi.

TÜM PERSONEL KADIN

Her yaş grubundan kadına ev sahipliği yapan tesis, bölge halkının kadınları için istihdam alanı oldu. Cankurtaranların da içinde bulunduğu tüm personel kadınlardan oluşuyor.

5 YILDIZLI LÜKS OTELLERE RAKİP

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “2 ay gibi kısa bir sürede 5 yıldızlı otellerin konseptleriyle yarışacak kalitede bir tesis kurduk. Tatile gidemeyen çalışan kadınlar için şehrin stresinden uzaklaşabilecekleri, evlerinde yorulan kadınların dinlenebileceği İstanbul’un içinde çok özel bir mekan hazırladık” dedi.