Sahil Güvenlik Uzman Erbaş alımı sınavı ne zaman? 2021 Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvuru sonuçları hangi gün açıklanacak?

Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvuru sonuçlarının ne zaman yayımlanacağı merak konusu oldu. Serdümen, motorcu, muhafız, topçu, muhafız, ikmal ve kurbağa adam branşlarında yapılacak olan alımlar, 21 Eylül 2021 saat 14:00'de başlamıştı. İşlemlerini tamamlayan adaylar, Sahil Güvenlik Uzman Erbaş alımı sınavı ne zaman? 2021 Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvuru sonuçları hangi gün açıklanacak? sorularının yanıtını araştırmaya başladı.

Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvurularının ardından yazılı sınav ve ikinci seçim aşamalarına girecek adayların listesi yayımlanacak. 21 Eylül 2021 tarihinde başlayan başvurular; serdümen, motorcu, muhafız, topçu, muhafız, ikmal ve kurbağa adam branşlarında yapılıyor. Peki, Sahil Güvenlik Uzman Erbaş alımı sınavı ne zaman? 2021 Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvuru sonuçları hangi gün açıklanacak?

SAHİL GÜVENLİK UZMAN ERBAŞ ALIMI BİTTİ Mİ?

Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvuruları sona erdi. Yayımlanan takvimde Başvurular, 21-30 Eylül 2021 tarihleri arasında sadece https://www.turkiye.gov.tr/sahil guvenlik komutanligi-is-basvurusu internet adresi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacağı belirtilmişti.

Başvurular; 21 Eylül 2021 saat 14:00'de başlayıp, 30 Eylül 2021 saat 11:00'de sona erecektir. Tüm branşların veya bazı branşların başvuru sayısında istenilen sayıya ulaşılamaz ise idare tarafından başvuru süresi, tüm branşlar veya bazı branşlar için uzatılabilecektir. Bu durum, www.sg.gov.tr internet adresinden bilahare belirtilecektir.

SAHİL GÜVENLİK UZMAN ERBAŞ BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

SAHİL GÜVENLİK UZMAN ERBAŞ BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuru sonuçları, yazılı sınav ile ikinci seçim aşamalarına girecek adayların listesi ve adayların bu sınavlara gelirken yanlarında getirecekleri belgeler www.sg.gov.tr internet adresinden 15 Ekim 2021 tarihinden sonra ilan edilecektir. Adaylar başvuru sonuçlarına yönelik itirazlarını, yazılı sınav ve 2'nci seçim aşamalarına kadar olan süre içerisinde yapmaları gerekmektedir.

GENEL DEĞERLENDİRME VE SIRALAMA NASIL OLACAK?

Genel Değerlendirme Puanı; genel kültür sınavı puanının % 20'si, meslek bilgisi sınavı puanının % 30'u, fiziki kabiliyet ve değerlendirme testi puanının % 10'u, uygulamalı mesleki bilgi sınavı puanının % 20'si ile mülâkat sınavı puanının % 20'sinin toplamıdır.