Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman bitiyor?

Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman son? sorusu arama motorunda aranan konular arasında yer alıyor. Sağlık Bakanlığı personel alım başvuru için sürenin ne zaman dolacağı merak ediliyor.Sağlık Bakanlığı başta hemşire, ebe, sağlık teknikeri, fizyoterapist, diyetisyen olmak üzere 12 bin sözleşmeli personel alımı için tercih kılavuzu yayınlamıştı.

Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman son? sorusu başvuru yapacak olan kişiler tarafından araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı'nın KPSS 2019/4 ile 12 bin sözleşmeli personel alımı için 7 Ağustos 2019 tarihinde başladı.Tercih işlemleri ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacak.  

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI TERCİHLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

KPSS tercih işlemleri 7 Ağustos ve 21 Ağustos tarihleri aralığında gerçekleştirilecek. Tercih işlemleri, 21 Ağustos 2019 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.Tercih işlemleri ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır.

Odyolog, Perfüzyonist, Dil ve Konuşma Terapisti ve Sağlık Fizikçisi pozisyonlarında tercih yapmak isteyen ve ilgili alanlarda lisansüstü (yüksek lisans veya doktora) öğrenim görmüş adayların, 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar Devlet Personel Başkanlığı Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.