Sağlık Bakanlığı 2020 personel alımı yapacak!

KPSS 2020/4 tercih kılavuzu ÖSYM son dakika açıklamasının ardından erşimime açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında ''KPSS puanına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 8 bin 844 sözleşmeli sağlık personeli alınacak.'' demişti.

Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu ÖSYM son dakika açıklamasının ardından erişime açıldı.  KPSS-2020/4 tercih kılavuzuna göre adaylar başvuru işlemlerini 14 Şubat ve 20 Şubat tarihleri aralığında yapacaklar. Yerleştirme işlemlerinde aynı puanı alan adaylar arasından mezuniyet tarihi itibarıyla önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde de yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır. 

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SAĞLIK BAKANLIĞI TERCİH KILAVUZU YAYINDA

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/4 Tercih Kılavuzuna saat 13.30'dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir. Adaylar, tercihlerini 14-20 Şubat 2020 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 20 Şubat 2020 tarihinde saat 23.59'a  kadar yapabileceklerdir.

TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

TABLOLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2020/4 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr  internet  adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında "KPSS puanına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 8 bin 844 sözleşmeli sağlık personeli alınacak." demişti.

Prof.Dr.Halis AYGÜN konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Değerli adaylarımız, #HalisAygünSağlıkçıBekliyor dediniz biz de çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu hafta kılavuzu yayınlayacağız. 14-20 Şubat tarihleri arasında başvurularınızı yapabilirsiniz. Şimdiden tüm sağlık camiasına hayırlı olmasını dilerim” dedi.