Sağlık Bakanlığı il dışı atama sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı iller arası tayin atamaları yapıldı. Kura çekilişi Sağlık Bakanlığı'nın Youtube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlandı. Yerleştirme sonuçları aynı gün Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (https://yhgm.saglik.gov.tr/) ilan edilecek.

Sağlık Bakanlığı iller arası tayin sonuçları heyecanla bekleniyor. İller arası atama sonuçları canlı olarak yayınlandı. Başvurular, Haziran ve Temmuz aylarında alındı. İl dışı atama kurası bugün gerçekleşti. Gözler, iller arası tayin sonuçlarına çevrildi. Sonuçlar, (https://yhgm.saglik.gov.tr/) ilan edilecek. 

SAĞLIK BAKANLIĞI İL DIŞI TAYİN SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bakanlıkta "Kura çekilişi 23.07.2020 tarihinde saat 10:00 'da Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesinde Noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kuraya katılımcı alınmayacaktır. Kura çekilişi Bakanlığımız YouTube kanalı (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır." ifadesi yer aldı.

Kura çekilişi açıklanan tarih ve saatte yapıldı. Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde noter huzurunda yapılacağı duyurulmuştu. Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) üzerinden canlı olarak yayınlandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

Sağlık Bakanlığı il dışı tayin kura sonuçları https://yhgm.saglik.gov.tr/ adresinde açıklanacaktır.