2. personel alımı için gözler yeni kılavuzda! Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alınacak!

Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı için gözler yeni kılavuza çevrildi. Binlerce doktor, hemşire, teknisyen ve diğer sağlık çalışanları atama yapılmasını bekliyor. 85 bin personel alımının ikinci aşamasında 42 bin 500 kişilik kadro için alım yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı için başvurular ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı yapılacak. Geçtiğimiz yıl 42 bin 500 sağlık çalışanı alımı gerçekleştirilmişti. Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı için branş ve kadro dağılımı ve başvuru tarihlerinin açıklanması bekleniyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI İKİNCİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aralık ayında tamamlanan Sağlık personeli alımları ile ilgili 85 bin personelin 42 bin 500'ünün atamasını şimdi yapıldığını belirterek ikinci atamalar için " Diğer yarısını peşinden hemen alacağız." açıklamasında bulunmuştu.

Sağlık Bakanlığı ikinci alımlar için henüz başvuru tarihi, şartları, branş ve kadro dağılımı açıklanmadı. Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzunun ÖSYM tarafından hazırlanıp yayınlanması bekleniyor.

ÖSYM tarafından yayınlanacak kılavuz kapsamında kadroların dağılımı, eğitim düzeyi, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgiler yer alacak.

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı için kılavuz yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.