Resmen duyuruldu: Onlarca personel alımı yapılacak! İşte başvuru şartları…

Personel alımı ilanları Türkiye'deki birçok vatandaş tarafından yoğun ilgi görüyor. Zira özel sektörde çalışmak istemeyen pek çok vatandaş, KPSS puanı ile çeşitli kamu kurumlarının ilanlarına başvuru yapabiliyor. Bu noktada Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi de KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak onlarca sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Detaylar haberimizde…

Personel alımı ilanlarına başvuru yapmak isteyen birçok vatandaş, KPSS sınavına giriyor. KPSS puanı açıklandıktan sonra açılan personel alımı ilanlarını takip ederek, kendine uygun olanlara başvuru yapabiliyor. Öte yandan düşük KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştiren kurumlar pek çok vatandaşın ilgi odağı oluyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi de KPSS puanı ile onlarca personel alımı gerçekleştirileceğini resmen duyurdu. Ayrıca açılan ilanda, KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ KPSS İLE PERSONEL ALIMI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere, KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak toplam 189 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıkladı.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DİĞER DETAYLAR

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde gerçekleşecek KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı ilanına başvuru yapacak adayların, gerekli şartları iyice kontrol etmeleri gerekiyor. Ayrıca başvuru şartlarına ve diğer detaylara aşağıdan ulaşım sağlanabiliyor.

KPSS ile sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.