Resmen açıklandı: TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da hemen teslim satılık daireler! 100 bin TL'si olan...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar gelirli vatandaşlara da hitap edebilen yeni bir gayrimenkul müzayedesi duyurdu. Müzayedede İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere 47 ilde 369 taşınmaz satışı yapılacağı açıklandı. Ayrıca satılacak gayrimenkuller incelendiğinde, İstanbul ve Ankara'da da daire satışı yapılacağı görüldü. TOKİ tarafından satılacak dairelerle ilgili detaylar haberimizde…

AKSAM.COM.TR

Okan Kabuk

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar gelirli vatandaşlara da hitap edebilen yeni bir gayrimenkul müzayedesi yapılacağını açıkladı. Müzayede kapsamında İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere 47 ilde 369 taşınmaz satışı yapılacağı duyuruldu.

TOKİ tarafından satılacak taşınmazlar, yüzde 15 peşinat 60 ay vade, yüzde 15 peşinat 120 ay vade ve yüzde 25 peşinat 72 ay vade seçenekleri ile satın alınabilecek.

GAYRİMENKUL MÜZAYEDESİ DETAYLARI

TOKİ tarafından duyurulan gayrimenkul müzayedesinde taşınmazlar, açık artırma yöntemi ile satılacak.

Açık artırmalar 16-17 Ekim 2024 tarihlerinde, saat 10.30'da yapılacak.

Açık artırmalar, Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek. Ek olarak internetten üzerinden de teklif verilebilecek.

Toyota yapacağını yaptı: Otomobilin tamamına taksit! Üstelik Corolla'da kampanya üstüne kampanya

TOKİ'DEN İSTANBUL VE ANKARA'DA SATILIK DAİRELER

TOKİ tarafından duyurulan gayrimenkul müzayedesi incelendiğinde, İstanbul ve Ankara'da daire satılacağı görüldü. Dar gelirli vatandaşlara da hitap edebilen daireler pek çok vatandaşın dikkatini çekti.

TOKİ tarafından İstanbul'da satılacak daireler şu şekilde;

Ankara'da satılacak dairelerin bir kısmı şu şekilde;

DAİRE TEMİNAT TUTARI

TOKİ tarafından açık artırma yöntemi ile satılacak dairelerde teminat tutarı değişiklik gösteriyor.

İstanbul Başakşehir'de bulunan yukarıdaki konutlar için 200 bin TL teminat tutarı isteniyor.

Yukarıda yer alan Ankara Elmadağ'da bulunan daire için 100 bin TL teminat tutarı gerekiyor. Bunun yanı sıra Ankara'da bulunan ve yukarıda belirtilen diğer konutlar için 200 bin TL teminat tutarı isteniyor.

Resmen açıklandı: 65 KPSS puanı yetiyor! Onlarca memur alımı yapılacak