Resmen açıklandı: Onlarca memur alımı yapılacak! 65 KPSS puanı olan başvuruyor

Memur alımı ilanları, Türkiye'deki binlerce vatandaş tarafından takip ediliyor. Bu noktada belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları zaman zaman KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı da en az 65 KPSS puanı ile onlarca memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Detaylar haberimizde…

KPSS sınavına Türkiye'deki binlerce vatandaş katılıyor. Çünkü yeni mezun olan ve özel sektörde çalışıp mevcut şartlardan memnun olmayan pek çok insan çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu noktada düşük KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştiren kurumlar birçok vatandaşın gündeminde yer alıyor.

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde de en az 65 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı resmen açıklandı.

65 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI YAPILACAK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 65 KPSS taban puanı ve bazı şartları taşımak kaydıyla toplam 133 zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu.

Resmen açıklandı: 472 bin TL peşinat, 11 bin TL taksit! TOKİ'den konut fırsatı

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan memur alımı ilanına başvurular 3 Ekim 2024 tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise, 11 Ekim 2024 olarak belirtildi.

Açıklanan memur alımı ilanında, başvuruların şahsen yapılacağı ve posta ile ya da diğer şekillerde yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği açıkladı.

En az 65 KPSS puanı istenen zabıta memuru alımı ilanında, eksik bilgi ve belgelerle veya nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvuruların değerlendirmeye alınmayacağı duyuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan memur alımı ilanında, adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı şartları taşımaları da isteniyor. Ayrıca memur alımı ilanına başvuru yapacak adayların, istenilen belgeleri belirtilen zaman içerisinde eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı KPSS ile memur alımı ilanı ile ilgili diğer detaylar şu şekilde;

Skoda yapacağını yaptı: Taksit ile cep yakmayan SUV imkanı! Üstelik Egea'dan bile ucuz