Resmen açıklandı: KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Lise mezunu olan başvuruyor

Bekçi alımı ilanları birçok insan tarafından takip ediliyor. Özellikle İŞKUR aracılığı ile açıklanan ve KPSS şartı aranmayan ilanlar, bu alanda çalışmak isteyen pek çok vatandaşın dikkatini çekiyor. Öte yandan İŞKUR aracılığı ile bazı firmalar KPSS şartsız bekçi alımı ilanlarını duyurdu. Detaylar haberimizde…

KPSS şartı bulunmayan iş ilanları birçok vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Bu noktada İŞKUR tarafından duyurulan KPSS şartsız bekçi alımı ilanları da birçok insanın gündeminde. Ayrıca bazı firmalar, İŞKUR aracılığı ile bekçi alımı ilanlarını resmen açıkladı.

İŞKUR PAYLAŞTI: KPSS ŞARTSIZ BEKÇİ ALIMI YAPILACAK

İŞKUR tarafından duyurulan ilanlar kontrol edildiğinde, pek çok farklı firmanın KPSS puanı gerektirmeden bekçi alımı yapacağı görüldü.

Söz konusu ilanlar incelendiğinde ise, KPSS puanının yanı sıra adaylardan bazı şartların istendiği görüldü. İŞKUR aracılığı ile açılan ilanlarda, firmaların adaylardan beklentileri farklılık gösterebiliyor.

Resmen açıklandı: 403 bin TL peşinat gerekiyor! TOKİ'den 10 bin TL taksitle konut fırsatı

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR aracılığı ile duyurulan bekçi alımı ilanları kontrol edildiğinde, firmaların farklı farklı gereksinimler aradıkları görüldü. Bunun yanı sıra KPSS puansız en az lise mezunu gerektiren bekçi alımı ilanlarında istenen genel şartlardan bazıları aşağıda yer alıyor.

Dikkatli ve detay odaklı olunması gerekiyor.

Sorun çözme yeteneğinin gelişmiş olması gerekiyor.

Ekip çalışmasına yatkın olunması gerekiyor.

Görevin gerektirdiği fiziksel ve zihinsel şartlara sahip olunması gerekiyor.

İletişim becerilerinin gelişmiş olması gerekiyor.

İSTANBUL'DA 27, ANKARA'DA 7 BEKÇİ ALINACAK

İstanbul'da toplam 23 ilan bulunuyor. Bu ilanlarda KPSS şartsız 27 bekçi alımı yapılacağı duyuruldu.

Ankara'da ise toplam 3 bekçi alımı ilanı bulunuyor. Bu ilanlarda KPSS şartı gerektirmeden 7 personel alınacağı duyuruldu.

İŞKUR tarafından duyurulan yukarıdaki ilanlar, 3 Ekim 2024 tarihinde açıklandı. İlanlarla ilgili detaylı bilgiye İŞKUR üzerinden erişim sağlanabilir.

Resmen açıklandı: 50 KPSS puanı gerekiyor! Memur alımı yapılacak

Otomotiv devi olmaz dedirtti: Ekim ayına noktayı koydu! Faizsiz taksitle Chery SUV imkanı