Resmen açıklandı: KPSS şartı yok! Çok sayıda bekçi alımı yapılacak

Bekçi alımı ilanları, bu alanda çalışmak isteyen birçok vatandaşın gündeminde. Bu noktada İŞKUR aracılığı ile duyurulan ilanlar da pek çok insan tarafından takip ediliyor. Zira İŞKUR aracılığı ile açıklanan ilanlarda, KPSS şartız personel alımı yapılabiliyor. Öte yandan duyurulan ilanlar kontrol edildiğinde, çok sayıda KPSS şartsız bekçi alımı yapılacağı görüldü. Detaylar haberimizde…

KPSS şartı bulunmayan iş ilanları, işsiz olan ve çalışmak isteyen birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. Bu noktada İŞKUR aracılığı ile duyurulan ilanlar da pek çok vatandaşın gündeminde yer alıyor.

Bazı şirketler, İŞKUR aracılığı ile bekçi alımı ilanlarını duyurdu. Açıklanan ilanlarda KPSS şartı aranmaması birçok insanın dikkatini çekti.

İŞKUR DUYURDU: KPSS ŞARTI YOK

İŞKUR aracılığı ile açıklanan ilanlar kontrol edildiğinde, İstanbul ve Ankara'da çok sayıda bekçi alımı yapılacağı ve KPSS şartı bulunmadığı görüldü.

Öte yandan duyurulan bekçi alımı ilanlarında, adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar isteniyor. Söz konusu şartlardan bazıları aşağıda yer alıyor.

Dikkatli ve detay odaklı olunmalı.

Ekip çalışmasına yatkın olunmalı.

İletişim becerileri gelişmiş olunmalı.

Sorun çözme yeteneği gelişmiş olunmalı.

Görevin gerektirdiği fiziksel ve zihinsel şartlara sahip olunmalı.

Ve belediyeler peş peşe açıkladı: 85 memur alımı yapılacak! 55 KPSS puanı olan başvuruyor

ÇOK SAYIDA BEKÇİ ALIMI YAPILACAK

İŞKUR aracılığı ile duyurulan bekçi alımı ilanları kontrol edildiğinde, Ankara ve İstanbul'da çok sayıda personel alınacağı görüldü.

İŞKUR aracılığı ile İstanbul'da duyurulan ilanlar incelendiğinde, KPSS şartsız lise mezunu 30 bekçi alımı yapılacağı görüldü. Bunun yanı sıra 30 personel için toplam 22 farklı ilan bulunuyor.

İŞKUR aracılığı ile Ankara'da açıklanan bekçi alımı ilanları kontrol edildiğinde ise, lise mezunu KPSS şartsız toplam 3 bekçi alımı yapılacağı görüldü. Ayrıca söz konusu personel alımı ilanları için 3 farklı ilan bulunuyor.

Satılık daire arayanları sevindiren haber! En uygun ilçeler belli oldu

Not: Yukarıdaki KPSS şartsız bekçi alımı ilanlarına, İŞKUR üzerinden erişim sağlanabilir. Ayrıca İŞKUR üzerinden farklı iş ilanları da incelenebilir.

Volkswagen piyasayı yıktı geçti: Egea ve Clio'dan bile ucuz Polo! Üstelik faizsiz taksit imkanı