Resmen açıklandı: 8.000 TL'den başlıyor! Çok sayıda arazi, tarla, bağ ve bahçe satılacak

Milli Emlak Genel Müdürlüğü; Tokat, Afyonkarahisar, Bayburt, Ankara ve İstanbul olmak üzere Hazine'ye ait çok sayıda arazi, tarla, bağ ve bahçe satışa çıkarttı. Satışa çıkartılan taşınmazlar, 8.000 TL'den başlıyor. İşte söz konusu; arazi, tarla bağ ve bahçe ile ilgili detaylar…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü; Çankırı, Afyonkarahisar, Baykurt, İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere birçok farklı şehirde çok sayıda arazi, tarla, bağ ve bahçe satışa çıkarttı.

ARAZİ, TARLA, BAĞ VE BAHÇE SATILACAK

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından çok sayıda tarla, bağ, bahçe ve arazi satışa çıkartıldı. Satışa çıkartılan taşınmazların fiyatları şehre ve ilçeye göre değişiklik gösteriyor. Ayrıca en ucuz taşınmaz 8.000 TL'den başlıyor.

Satışa çıkartılan tarla, arazi, bağ ve bahçeler ihale usulü ile alıcılarını bulacak. Ayrıca taşınmazların ihale yerleri ve saatleri farklılık gösteriyor.

SATIŞA ÇIKARTILAN TAŞINMAZLAR

Uygun fiyattan satışa çıkartılan tarla, bağ, bahçe ve araziler birçok vatandaşın gündeminde yer alıyor. Ayrıca en çok dikkat çeken taşınmazlardan ikisi, 8.000 TL'den başlayan tarla ve arazi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8.000 TL'den ihaleye çıkartılan tarla Tokat ilinde, arazi ise Afyonkarahisar'da bulunuyor.

İşte söz konusu taşınmazlar;

30.000 TL'DEN BAĞ-BAHÇE

İhaleye çıkartılan bağ-bahçeler 30.000 TL'den başlayan fiyatlarla alınabilecek. Ayrıca 30.000 TL'den satışa çıkartılan bağ-bahçe Çorum'da bulunuyor. İşte söz konusu taşınmaz;

DİĞER İLANLAR

İhaleye çıkartılan diğer taşınmazlardan bazıları şu şekilde;

Fiat marka ikinci el otomobil modelleri...