Resmen açıklandı: 65 KPSS puanı yetiyor! Onlarca memur alımı yapılacak

Memur alımı ilanları Türkiye'deki pek çok insan tarafından takip ediliyor. Bu noktada belediyeler, hastaneler ve üniversiteler zaman zaman KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştiriyor. Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı da en az 65 KPSS puanı ile onlarca memur alımı yapılacağını duyurdu. Detaylar haberimizde…

Memur alımı ilanları Türkiye'deki birçok vatandaşın ilgisini çekiyor. Çünkü binlerce vatandaş kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada zaman zaman belediyeler, hastaneler ve üniversiteler KPSS puanı ile memur ve sözleşmeli personel alımı gerçekleştirebiliyor. Düşük KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştiren kamu kurumları ise birçok insanın gündeminde yer alıyor.

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı da en az 65 KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak onlarca memur alımı yapılacağını resmen açıkladı.

100 bin TL birikimi olan daire sahibi oluyor! TOKİ'den 12 bin TL taksitle konut imkanı

65 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI YAPILACAK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 65 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla toplam 133 zabıta memuru alımı yapılacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşecek memur alımı ilanında istenen nitelikler aşağıda yer alıyor.

BAŞVURU TARİHLERİ VE DETAYLAR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşecek memur alımı ilanında, adaylardan en az 65 KPSS puanı isteniyor. Ayrıca KPSS puanının yanı sıra bazı şartları taşımaları da bekleniyor.

- Memur alımı ilanına başvuracak kişilerin daha önce çalıştıkları kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik ya da ahlaki nedenlerden dolayı çıkarılmış olmamaları gerekiyor.

- Adayların sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekiyor.

- Memur alımı ilanına başvuru yapacak adayların, 13 Ekim 1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan en az 65 KPSS puanı ile memur alımı ilanı hakkındaki diğer detaylar aşağıda yer alıyor.

Ve Milli Emlak açıkladı: 112.000 TL'den konut alanı fırsatı! Çok sayıda arsa satılacak