Resmen açıklandı: 60 KPSS puanı yetiyor! Yüzlerce personel alımı yapılacak

Personel alımı ilanları, Türkiye'deki birçok insan tarafından takip ediliyor. Özellikle düşük KPSS puanı ile başvuru yapılan kamu kurumları pek çok vatandaşın gündeminde. Bu noktada Ankara ili Büyükşehir Belediye Başkanlığı da en az 60 KPSS puanı ile yüzlerce personel alımı yapılacağını resmen açıkladı. Detaylar haberimizde…

KPSS sınavına Türkiye'de her yıl binlerce vatandaş katılıyor. Çünkü özel sektörde çalışan ve şartlardan memnun olmayan, ayrıca yeni mezun olan birçok vatandaş kamu kurumlarında memur veya personel olarak çalışmak istiyor. Düşük KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştiren kamu kurumları ise hemen herkesin dikkatini çekebiliyor.

Öte yandan Ankara ili Büyükşehir Belediye Başkanlığı da en az 60 KPSS puanı ile yüzlerce personel alımı yapılacağını resmen açıkladı.

60 KPSS PUANI İLE PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Ankara ili Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 60 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla 300 adet personel alımı yapılacağı resmen açıklandı.

Personel alımı ilanında başvuru yapılacak kadro ünvanı, itfaiye eri olarak belirtildi. Ayrıca söz konusu ilana başvuru yapacak adayların; itfaiyecilik ve yangın güvenliği, itfaiyecilik ve sivil savunma, sivil savunma ve itfaiyecilik ön lisans programlarının birinden mezun olmaları gerekiyor.

Ek olarak en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları isteniyor. İşte söz konusu personel alımı ilanı;

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

Ankara ili Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan personel alımı ilanında, adaylardan en az 60 KPSS puanı istiyor. Ayrıca KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor.

Söz konusu ilanın başvuru şartlarına ve diğer detaylara aşağıdan erişim sağlanabilir.

Ankara ili Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan, en az 60 KPSS puanıyla personel alımı ilanı ile ilgili detaylara ulaşmak için buraya tıklayın.

Honda ve Suzuki adeta yarışa girdi! Motosiklette kampanya üstüne kampanya

İkinci el otomobil alacaklar dikkat! Bu arabalar 75.000 TL'den başlıyor