Resmen açıklandı: 60 KPSS puanı yetiyor! Sözleşmeli personel ve memur alımı yapılacak

Memur alımı ve sözleşmeli personel alımı ilanları Türkiye'deki birçok insanın takibinde. Bu noktada belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları zaman zaman KPSS puanı ile alım yapıyor. Öte yandan Elazığ İli Maden Belediye Başkanlığı, Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı ve Ağrı İli Eleşkirt Belediye Başkanlığı tarafından KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı ve memur alımı ilanlarını resmen açıkladı. Detaylar haberimizde…

Özel sektörde çalışan ve mevcut şartlardan memnun olmayan binlerce vatandaş, her yıl KPSS sınavına katılıyor. KPSS puanı açıklandıktan sonra ise, çeşitli kamu kurumlarına başvuru yapıyor.

Düşük KPSS puanı ile memur alımı ve sözleşmeli personel alımı gerçekleştiren kamu kurumları ise Türkiye'deki hemen herkesin dikkatini çekebiliyor. Bu noktada en az 60 KPSS puanı ile Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı ve Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Öte yandan Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yılacağını duyurdu.

KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI İLANI

Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 60 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara memur alımı yapılacağı resmen açıklandı.

Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere memur alımı yapılacağı duyuruldu.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı bünyesinde tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte söz konusu sözleşmeli personel alımı ile ilgili detaylar;

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

Elazığ İli Maden Belediye Başkanlığı, Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı ve Ağrı İli Eleşkirt Belediye Başkanlığı tarafından KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı ve memur alımı yapılacağı resmen açıklandı. Ancak adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı şartları taşımaları da isteniyor.

Sözleşmeli personel alımı ilanı ve diğer ilanlarla ilgili başvuru tarihlerine ve detaylara aşağıdan erişim sağlanabiliyor.

Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı için buraya tıklayın.

Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı için buraya tıklayın.

Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.

Hyundai olmaz dedirtti: Egea'dan bile ucuz SUV otomobil fırsatı! Üstelik faizsiz taksit imkanı

Resmen satışa çıkarttı: Milli Emlak'tan konut fırsatı! 90 bin TL'den başlıyor

Milli Emlak arsaları resmen satışa çıkardı! 30 bin TL'den başlıyor