Resmen açıklandı: 60 KPSS puanı yetiyor! Personel alımı yapılacak...

Özel sektörde çalışma hayatını sürdüren birçok vatandaş, zaman zaman kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu noktada belediyeler, hastaneler ve üniversiteler farklı zamanlarda KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Ayrıca Hakkari Üniversitesi de en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını resmen açıkladı. Detaylar haberimizde…

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen binlerce vatandaş her yıl KPSS sınavına giriyor. Sınav sonucuna göre ise, KPSS puanına uygun çeşitli kamu kurumlarına başvuru yapıyor. Ayrıca düşük KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştiren kurumlar hemen herkesin ilgisini çekebiliyor.

Bu noktada, Hakkari Üniversitesi de en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını resmen açıkladı. Ayrıca duyurulan ilanda, KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar arandığı da belirtildi.

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ KPSS PUANI İLE PERSONEL ALIMI

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, toplam 22 sözleşmeli personel alımı yapılacağı resmen açıkladı.

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

Hakkari Üniversitesi tarafından yapılacak personel alımı ilanına başvurular, 26 Temmuz 2024 tarihinde başladı. Son başvuru tarihi ise, 9 Ağustos 2024 olarak belirtildi.

Duyurulan personel alımı ilanında, adaylardan en az 60 KPSS puanı isteniyor. Bunun yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Ayrıca söz konusu şartlara ve diğer detaylara aşağıdan erişim sağlanabiliyor.

Hakkari Üniversitesi KPSS ile sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.