Resmen açıklandı: 60 KPSS puanı yetiyor! Onlarca personel alımı yapılacak

Özel sektörde çalışan ve yeni mezun olan binlerce vatandaş, çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu kapsamda hastaneler, belediyeler ve bazı kamu kurumları zaman zaman personel alımı yapabiliyor. Öte yandan İnönü Üniversitesi de KPSS puanı ile onlarca personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar…

KPSS sınavına her yıl binlerce vatandaş giriyor. Çünkü yeni mezun olan ve özel sektörde çalışan bazı vatandaşlar çeşitli kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Ayrıca bu noktada İnönü Üniversitesi de KPSS puanı ile onlarca sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ KPSS PUANI İLE PERSONEL ALIMI YAPACAK

İnönü Üniversitesi, KPSS puanı ile 110 sözleşmeli personel alımı yapılacağını resmen açıkladı. Ayrıca açıklanan ilanda, bazı pozisyonlarda en az 60 KPSS puanı isteniyor. İşte İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanındaki boş pozisyonlar şu şekilde;

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

İnönü Üniversitesi tarafından duyurulan KPSS ile sözleşmeli personel alımı ilanına başvurular 14 Temmuz 2024 tarihinde başladı. Son başvuru tarihi ise, 29 Temmuz 2024 olarak belirtildi.

İlanda KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar arandığı da aktarıldı. İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı ile ilgili diğer şartlara ve detaylara aşağıdan erişim sağlanabiliyor.

İnönü Üniversitesi KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.