Resmen açıklandı: 60 KPSS puanı olan başvuruyor! Sözleşmeli personel ve memur alımı yapılacak

Memur alımı ve sözleşmeli personel alımı ilanları, Türkiye'deki birçok vatandaşın gündeminden düşmüyor. Bu noktada Niğde ili Bozköy Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili Özburun Belediye Başkanlığı ve Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı da KPSS puanı ile memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Öte yandan Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Detaylar haberimizde…

KPSS sınavına Türkiye'de her yıl binlerce vatandaş katılıyor. Çünkü özel sektörde çalışan ve yeni mezun olan bazı vatandaşlar, KPSS sınavına girerek kamu kurumlarında memur veya sözleşmeli personel olarak çalışmak istiyor.

Bu noktada düşük KPSS puanı ile personel alımı ve memur alımı gerçekleştiren kurumlar hemen herkesin dikkatini çekebiliyor.

Öte yandan Niğde ili Bozköy Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili Özburun Belediye Başkanlığı ve Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı ise sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.

Fiat gemileri yaktı: Kampanya üstüne kampanya! Otomobil alacaklar bayilere akın ediyor

MEMUR ALIMI İLANLARI

Niğde ili Bozköy Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 75 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıkladı.

Afyonkarahisar ili Özburun Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 75 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı duyuruldu.

Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 60 KPSS puanı ile memur alımı gerçekleşeceği resmen açıklandı.

TOKİ'den konut alanı fırsatı! İstanbul, Ankara ve çok sayıda ilde arsa satılacak

60 KPSS PUANI İLE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 60 KPSS taban puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu.

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

Memur alımı ve sözleşmeli personel alımı ilanlarında, adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Söz konusu diğer şartlara ve başvuru tarihlerine aşağıdan erişim sağlanabiliyor.

Niğde ili Bozköy Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı için buraya tıklayın.

Afyonkarahisar ili Özburun Belediye Başkanlığı ilanı için buraya tıklayın.

Ağrı ili Eleşkirt Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı için buraya tıklayın.

Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.