Resmen açıklandı: 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak! İlanlar peş peşe duyuruldu

Memur alımı ilanları, mevcut işinden memnun olmayan ve yeni mezun olan birçok insan tarafından sıklıkla takip ediliyor. Bu noktada belediyeler, üniversiteler, hastaneler ve çeşitli kamu kurumları zaman zaman KPSS puanı ile personel alımı yapabiliyor. Öte yandan Sinop ili Dikmen Belediye Başkanlığı ve Elazığ ili Palu Belediye Başkanlığı da KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Detaylar haberimizde…

KPSS sınavına yeni mezun olan, özel sektörde çalışan ve şartlardan memnun olmayan birçok insan katılıyor. Sınav puanının açıklanmasının ardından ise, söz konusu vatandaşlar çeşitli memur alımı ilanlarına başvuru yapıyor.

Bu noktada belediyeler, hastaneler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları farklı KPSS puanları ve şartlara bağlı olarak personel alımı gerçekleştirebiliyor.

Bunun yanı sıra düşük KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştiren kamu kurumları hemen herkesin dikkatini çekebiliyor. Ayrıca Sinop ili Dikmen Belediye Başkanlığı en az 60 KPSS puanı ve bazı şartlara bağlı olarak zabıta memuru ve mühendis alımı yapılacağını duyurdu. Ek olarak Elazığ ili Palu Belediye Başkanlığı da en az 75 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağını resmen açıkladı.

60 KPSS PUANI İLE ZABITA MEMURU VE MÜHENDİS ALIMI

Sinop ili Dikmen Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 60 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile zabıta memuru ve mühendis alımı yapılacağı duyuruldu.

75 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI

Elazığ ili Palu Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, bazı şartlara bağlı olarak memur alımı yapılacağı resmen açıklandı.

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

Memur alımı ilanlarında adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Söz konusu şartlara, başvuru tarihlerine ve diğer detaylara aşağıdan erişim sağlanabiliyor.

Sinop ili Dikmen Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı için buraya tıklayın.

Elazığ ili Palu Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı için buraya tıklayın.