Resmen açıklandı: 55 KPSS puanı olan başvuruyor! Çok sayıda memur alımı yapılacak

Memur alımı ilanları, Türkiye'deki binlerce vatandaş tarafından takip ediliyor. Bu noktada belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları zaman zaman KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Siverek Belediye Başkanlığı da KPSS puanı ile çok sayıda memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Detaylar haberimizde…

AKSAM.COM.TR

Okan Kabuk

Memur alımı ilanları, Türkiye'deki pek çok insan tarafından sıklıkla takip ediliyor. Özellikle özel sektörde çalışan ve şartlardan memnun olmayan binlerce insan, zaman zaman kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor.

Bu noktada belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Ayrıca düşük KPSS puanı ile başvuru yapılabilen kamu kurumları hemen herkesin dikkatini çekiyor.

ÇOK SAYIDA MEMUR ALIMI YAPILACAK

Açıklanan memur alımı ilanları kontrol edildiğinde, Şanlıurfa ili Siverek Belediye Başkanlığı bünyesinde çok sayıda memur alımı yapılacağı görüldü.

Başvuru yapılacak kadro unvanları zabıta memuru, VHKİ ve memur olarak belirtildi. Ayrıca Şanlıurfa ili Siverek Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan memur alımı ilanında en düşük istenen KPSS puanı 55 olarak aktarıldı.

TOKİ resmen açıkladı: Çok sayıda daire satılacak! Aylık 9 bin TL, peşinat ise...

55 KPSS PUANI OLAN BAŞVURUYOR

Şanlıurfa ili Siverek Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan KPSS ile memur alımı ilanında, bir kadro unvanında en az 55 KPSS puanı istendiği belirtildi.

Şanlıurfa ili Siverek Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşecek memur alımı ilanında diğer kadro unvanları şu şekilde;

Renault resmen açıkladı! Faiz yok, Egea'dan bile ucuz sıfır Megane Sedan

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLARI

Şanlıurfa ili Siverek Belediye Başkanlığı tarafından açıklanan KPSS ile memur alımı ilanında, adaylardan KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor.

Söz konusu şartlar ve başvuru tarihleri aşağıda yer alıyor.

Skoda yapacağını yaptı! Faiz yok, taksitle SUV imkanı