Resmen açıklandı: 50 KPSS puanı yetiyor! Onlarca personel alımı yapılacak...

Özel sektörde çalışan ve yeni mezun olan pek çok vatandaş, çeşitli kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada belediyeler, hastaneler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları, KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Ayrıca İzmir Katip Çelebi Üniversitesi de onlarca sözleşmeli personel alımı yapılacağını resmen açıkladı. Detaylar haberimizde…

KPSS puanı ile farklı zamanlarda, çeşitli kamu kurumlarında memur ve sözleşmeli personel alımı yapılabiliyor. Bu nedenle yeni mezun olan ve özel sektörde çalışan pek çok vatandaş, KPSS sınavına girerek kamu kurumlarının personel alımı ilanlarına başvuru yapıyor.

Bu noktada düşük KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapan kamu kurumları binlerce kişinin adeta gözdesi olabiliyor. Ayrıca İzmir Katip Çelebi Üniversitesi de onlarca sözleşmeli personel alımı yapılacağını resmen açıkladı.

50 KPSS PUANI YETİYOR

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesinde gerçekleşecek personel alımı ilanında, en az 50 KPSS puanı ile 7 destek personeli (kadın), 4 destek personeli (erkek), 2 destek personeli şoför (erkek), 2 koruma ve güvenlik görevlisi (kadın), 8 koruma ve güvenlik görevlisi (erkek) alımı yapılacağı açıkladı.

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

İzmir Katip Çelebi Üniversitesine bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, en az 50 ve 60 KPSS puanı ile toplam 53 sözleşmeli personel alımı yapılacağı resmen açıklandı. Ayrıca ilandaki boş pozisyonlar aşağıda yer alıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLAR

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Ancak KPSS puanının yanı sıra adaylardan farklı şartları taşımaları da isteniyor. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ilanı ile ilgili detaylara aşağıdan erişim sağlanabiliyor.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.