Resmen açıklandı: 50 KPSS puanı yetiyor! Memur alımı ilanları art arda duyuruldu

Memur alımı ilanları, özel sektörde çalışan ve mevcut işinden memnun olmayan birçok vatandaşın gündeminde. Bu noktada belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları, KPSS puanına bağlı olarak personel alımı gerçekleştirebiliyor. Ayrıca belediyeler tarafından duyurulan güncel memur alımı ilanları kontrol edildiğinde, en az 50 KPSS puanı ile alım yapılacağı görüldü. Detaylar haberimizde…

KPSS sınavına Türkiye'de her yıl binlerce vatandaş katılıyor. Çünkü özel sektörde çalışan, mevcut içinden memnun olmayan birçok insan kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bunun yanı sıra her yıl mezun olan binlerce vatandaş, kamu kurumlarında çalışmayı hedefliyor.

Bu noktada belediyeler, hastaneler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirebiliyor. Düşük KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştiren kamu kurumları ise hemen herkesin dikkatini çekebiliyor.

MEMUR ALIMI İLANLARI ART ARDA DUYURULDU

Güncel memur alımı ilanları kontrol edildiğinde, bazı belediyelerin ilanlarını adeta art arda duyurduğu gözlemlendi.

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı, Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı ve Çanakkale ili Gelibolu Belediye Başkanlığı bünyesinde memur alımı yapılacağı resmen açıklandı.

Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı bünyesinde açıklanan memur alımı ilanına başvuru yapmak için 50 KPSS puanı yeterli oluyor. Öte yandan Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan ilana başvuru yapmak için en az 65 KPSS puanı isteniyor. Çanakkale ili Gelibolu Belediye Başkanlığı ise duyurduğu ilanda en az 75 KPSS puanı istiyor.

Resmen açıklandı: TOKİ'den 8 bin TL taksitle daire imkanı! Peşinat...

KIRŞEHİR İLİ MUCUR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLANI

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 65 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile memur alımı yapılacağı duyuruldu.

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan ilanın detayları aşağıda yer alıyor.

Toyota'dan inanılmaz fırsat: Otomobilin tamamına taksit! Üstelik Corolla'da 200 bin TL indirim var

EN AZ 50 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI İLANI

Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı, en az 50 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla memur ve zabıta memuru alınacağını resmen açıkladı.

Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı ilanı ile ilgili detaylar aşağıda yer alıyor.

ÇANAKKALE İLİ GELİBOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLANI

Çanakkale ili Gelibolu Belediye Başkanlığı, bazı şartlara bağlı olarak memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Söz konusu şartlar ve detaylar aşağıda yer alıyor.

Skoda yapacağını yaptı! Faiz yok, taksitle SUV imkanı