Resmen açıklandı: 50 KPSS puanı gerekiyor! Memur alımı yapılacak

Memur alımı ilanları birçok vatandaşın gündeminde. Çünkü pek çok insan kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada belediyeler, üniversiteler ve hastaneler zaman zaman KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Öte yandan Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı da en az 50 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Detaylar haberimizde…

KPSS sınavına binlerce vatandaş katılıyor. Çünkü yeni mezun olan ve mevcut işinden memnun olmayan pek çok insan, kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada belediyeler, hastaneler ve üniversiteler zaman zaman KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Ayrıca düşük KPSS puanı ile memur alımı yapan kamu kurumları pek çok insanın gündeminde yer alıyor.

Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı da memur alımı yapılacağını resmen açıkladı. Ayrıca açıklanan duyuruda, memur alımı ilanına başvuru yapabilmek için en az 50 KPSS puanı gerektiği belirtildi.

50 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI İLANI

Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 50 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile memur alımı yapılacağı açıklandı.

Duyurulan açıklamada 1 adet zabıta memuru ve 1 adet memur alımı yapılacağı aktarıldı. Söz konusu pozisyonlar için gerekli nitelikler aşağıda yer alıyor.

Resmen açıklandı: 403 bin TL peşinat gerekiyor! TOKİ'den 10 bin TL taksitle konut fırsatı

HACIABDULLAH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLANI İLE İLGİLİ DETAYLAR

Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan memur alımı ilanında, adaylardan KPSS puanının yanı sıra bazı şartları taşımaları isteniyor.

Adayların sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmeleri için, başvuru formunu eksiksiz ve doğru şekilde doldurmaları gerekiyor. Ayrıca başvuru esnasında istenilen diğer belgelerle birlikte 4 - 6 Kasım 2024 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08:00-17:00 arasında) Hacıabdullah Kasabası Yeni Mahalle Cumhuriyet Caddesi No:33 Merkez/Niğde adresindeki, Hacıabdullah Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü birimine şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yolu ile müracaat yapabilecekleri aktarıldı. Ek olarak geciken postalardan Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığının sorumlu olmayacağı belirtildi.

Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan KPSS ile memur alımı ilanındaki diğer detaylar aşağıda yer alıyor.

Otomotiv devi olmaz dedirtti: Ekim ayına noktayı koydu! Faizsiz taksitle Chery SUV imkanı

Resmen açıklandı: 65 KPSS puanı yetiyor! Onlarca memur alımı yapılacak