PTT personel alımı için heyecanlı bekleyiş!

PTT tarafından yayınlanacak personel alımı ilanları heyecanla bekleniyor. PTT'ye 2023 yılına 55 bin personel alımı gerçekleştirileceği duyurulmuştu.PTT'den personel alımına dair tarihler ve başvuru şartları merak ediliyor.

PTT tarafından yapılan son açıklamaya göre 2018 yılından boş kalan kadroların 2019 alımlarıyla doldurulacağı açıklanmıştı.Gözler PTT tarafından yayınlanacak personel alımı iş ilanlarında.

MEMUR ALIMI İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

PTT PERSONEL ALIMI İLANI GELDİ Mİ?

PTT tarafından yapılan son açıklamaya göre 2018 yılından boş kalan kadroların 2019 alımlarıyla doldurulacağı açıklanmıştı. 2019 PTT personel alımının ne zaman yapılacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi ve ilan yayınlanmadı. PTT personel alımı ilanı yayınlandığında haberimizde olacak. 

PTT PERSONEL ALIMI BAŞVURU SÜRECİ

2018 yılının Haziran ayı içerisinde kurulan PTTPAL tarafından her türlü para, kıymetli maden ve kıymetli evrak taşıma, işleme ve saklama, ATM ikmal, bakım, izleme, nakit yönetimi, gece kasası hizmetleri ve fiziki güvenlik hizmetleri verilecektir.

Ayrıca şirket tarafından yıl sonuna kadar 6 nakit merkezi kurulacaktır. Bu nakit merkezleri İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Adana illerinde kurulacaktır.