PTT personel alımı ne zaman yapılacak?

PTT tarafından yapılan son açıklamaya göre 2018 yılından boş kalan kadroların 2019 alımlarıyla doldurulacağı açıklanmıştı. KPSS şartı olmadan yapılacak alımlar için ilgi şimdiden büyük.

PTT'ye 2023 yılına 55 bin personel alımı gerçekleştirileceği duyurulmuştu. Gözler PTT KPSS şartsız personel alımı ilanına çevrilmiş durumda. PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar PTT personel alımı ilanı geldi mi, son durum nedir? sorusuna yanıt arıyor. İşte yanıtı...

MEMUR ALIMI İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

PTT PERSONEL ALIMI 2019 NE ZAMAN, İLAN GELDİ Mİ?

PTT tarafından yapılan son açıklamaya göre 2018 yılından boş kalan kadroların 2019 alımlarıyla doldurulacağı açıklanmıştı. 2019 PTT personel alımının ne zaman yapılacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi ve ilan yayınlanmadı. PTT personel alımı ilanı yayınlandığında haberimizde olacak. 

PTT PERSONEL ALIMI BAŞVURU SÜRECİ

2018 yılının Haziran ayı içerisinde kurulan PTTPAL tarafından her türlü para, kıymetli maden ve kıymetli evrak taşıma, işleme ve saklama, ATM ikmal, bakım, izleme, nakit yönetimi, gece kasası hizmetleri ve fiziki güvenlik hizmetleri verilecektir.

Ayrıca şirket tarafından yıl sonuna kadar 6 nakit merkezi kurulacaktır. Bu nakit merkezleri İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Adana illerinde kurulacaktır.