PTT emekli kredisi nasıl çekiliyor? 60 ay vadeli PTT emekli kredi başvuru şartları nedir?

PTT emekli vatandaşlara 60 ay vadeli kredi imkanı sunacağını açıkladı. PPT AŞ'den yapılan açıklamaya göre koronavirüs salgınından dolayı birçok vatandaşa yardım yapan PTT emekli kredisi nasıl alınır? PTT 60 ay vadeli emekli kredisi başvuru şartları nelerdir? Emekli maaşı müşterilerine verilecek olan kredi için öncelikle başvuru formunun doldurulması gerekiyor. Detaylar haberde.

PTT emekli kredisi hakkında detaylı bilgi almak isteyenler konuyu yakından takip ediyor. PTTBank emekli maaşı alan müşterilerine 1250 lira ile 80 bin lira aralığında 60 aya kadar vadeli kredi imkanı sunuyor. Yeni tip koronavirüs salgını sonrası birçok vatandaşa yardım edildi. Mart ayından beri toplamda 10 Milyon vatandaş sosyal yardım ödemesi aldı. PTT AŞ’nin açıklamalarının ardından vatandaş, PTT emekli kredisi nasıl alınır? PTT 60 ay vadeli emekli kredisi başvuru şartları nelerdir? sorularının yanıtını öğrenmek istiyor. Detaylı bilgi haberimizde.

PTT 60 AY VADELİ EMEKLİ KREDİSİ NASIL ALINIR?

PTT AŞ’den yapılan açıklamaya göre;  PTTBank, nakit ihtiyacı olan emekli müşterilerin kredi taleplerini "PTT SMS Kredi" hizmetiyle SMS kanalı üzerinden almaya başladığını duyurdu. 

Nakit ihtiyacı bulunan emekli müşterilerin PTT yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarası bilgilerini ekleyerek 3050'ye SMS olarak göndermesi gerekiyor. Başvuru onay sürecinin tamamlanmasının ardından kredi tutarları, şirket nezdindeki PTTBank hesaplarına aktarılarak kullanıma sunuluyor.

PTT 60 AY VADELİ EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

PTTBank, emekli maaş müşterilerine 1250 lira ile 80 bin lira aralığında 60 aya kadar vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla bireysel kredi hizmeti de sunacak.

Emekli müşterilerin PTT iş yerlerine kimlik belgeleriyle başvurarak kredi başvuru formunu doldurması yeterli olacak.

Kredi başvurusunun onaylanması durumunda ödeme işlemi aynı gün içinde gerçekleştirilecek.