PTT kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu? PTT Pazar günü açık mı?

PTT kargo çalışma saatleri kargo işlemlerini PTT üzerinden gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyor. PTT kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu? sorusunun yanıtı araştırılıyor. PTT Kargo'nun dağıtım saatleri kargo çalışma saatleri ile aynı olacak şekilde ayarlandı.

Kargo işlemlerini PTT üzerinden yapmak isteyen vatandaşlar PTT kargo çalışma saatlerini merak ediyorlar. PTT kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu? sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılıyor. PTT Kargo'nun dağıtım saatleri kargo çalışma saatleri ile aynı olacak şekilde ayarlandı. İşte tüm merak edilenler..  

PTT BUGÜN AÇIK MI?

PTT şubeleri sabah 8.30'dan 12.30'a kadar açık. 1 saatlik öğle yemeği arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar açık kalır ve 17.30 kapanıyor. Türkiye'nin her yerinde bu çalışma saati sabittir.

PTT KARGO HAFTA SONU DAĞITIM YAPIYOR MU?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet veriyor.

PTT KARGO HAKKINDA

PTT Kargo, 3 Temmuz 2008 yılında PTT tarafından hizmete açılmış bir kargo taşımacılığı firmasıdır. Tüm Türkiye'de hizmet vermektedir. Kargoları ücretlendirirken uzaklığa göre ücret sunmadıkları için, alanında en ucuza hizmet veren firmalardandır. PTT kargonun 82 adet PTT başmüdürlüğü, 1019 merkez şube, 2729 adet alt şubesi ve 506 adet acentesi bulunmaktadır.