POMEM sonuç sorgulama ekranı burada! 27. dönem POMEM sonuçları açıklandı!

27. dönem POMEM sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Uzun süredir mülakat sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar, üç aşamalı sınavdan geçmişti. Konu hakkında müjdeli haber bu sabah geldi. Peki, 27. dönem POMEM sonuçları 2021 açıklandı mı, nasıl öğrenilir? İşte POMEM sonuç sorgulama sayfası...

POMEM sonuç sorgulama sayfası yoğun bir şekilde araştırılıyor. 8 bin adayın asıl olarak alınacağı sınavda adaylar, üç aşamalı sınava katılım sağlamıştı. Haftalardır beklenen konuya açıklık sınav sonuçlarının açıklanmasıyla beraber geldi. Peki, 27. dönem POMEM sonuçları 2021 açıklandı mı, nasıl öğrenilir? İşte POMEM sonuç sorgulama sayfası ve tüm detaylar...

27. DÖNEM POMEM SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine lisans mezunu (960) kadın, (5.440) erkek, önlisans mezunu (1.360) erkek, (240) kadın aday olmak üzere toplam 8 bin aday alıyor. Sınav sonuçları adaylara Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet adresi www.pa.edu.tr'den ilan edildi.

POMEM SONUÇ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ!

POMEM sıralamaya giremedi ne demek? 2021 POMEM yedek alımı ne zaman, nasıl olacak?

Sınav sonuçlarının açıklanmasına ilişkin bilgiler şu şekilde:

"27. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur."