POMEM eğitim yerleri 2021 açıklandı mı, ne zaman belli olur? POMEM eğitim süresi ne kadar olacak?

POMEM sonuçları bugün açıklandı. Bu dönem toplamda 8 bin aday alınacağı sınav sonuçları heyecanla bekleniyordu. E-devlet üzerinden öğrenilen sonuçların ardından POMEM eğitim yerleri 2021 açıklandı mı, ne zaman belli olur? POMEM eğitim süresi ne kadar olacak? gibi soruların da yanıtları merak edildi. İşte detaylar...

POMEM eğitim süresi ve yerleri adayların yoğun olarak araştırdığı konulardan oldu. Dün 27. dönem POMEM sınav sonuçları açıklandı. Heyecanlı bir şekilde sınav sonuçlarını öğrenen adaylar şimdi de POMEM eğitim yerleri 2021 açıklandı mı, ne zaman belli olur? POMEM eğitim süresi ne kadar olacak? sorularının cevaplarını öğrenmek istiyor. Haberimizin içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

POMEM EĞİTİM SÜRESİ NE KADAR?

POMEM intibak eğitimleri toplamda 8 ay sürmektedir.

POMEM EĞİTİM YERLERİ NE ZAMAN BELLİ OLUR?

Geçen yıl 26. dönem POMEM sonuçlarının ardından adayların eğitimi 4 Ekim'de başlamıştı. Pandemi koşullarının araya girmesiyle beraber POMEM ön sağlık, fiziki ve sözlü mülakatlar gecikmeli olarak gerçekleştirildi. Bu sebeple eğitim yerlerinin ne zaman belli olacağı hakkından kesin bir sonuç bulunmuyor. Detaylar gelince haberimize ekleyeceğiz.

POMEM EĞİTİM YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

POMEM sıralamaya giremedi ne demek? 2021 POMEM yedek alımı ne zaman, nasıl olacak?

POMEM EĞİTİMİDE NELER VAR?

Adli Mevzuat ve Suç Soruşturmaları Bilgisi

Polis Müdahale Yöntem ve Teknikleri Eğiticiliği

Silah ve Taktik Atış

Temel Polislik

Temel Polislik

Uygulamalı Polislik

Uygulamalı Polislik

POMEM sonuç sorgulama sayfası 2021: 27. dönem POMEM sonuçları nasıl öğrenilir?