Polis Akademisi başvuru şartları nelerdir?

POMEM 2019 alımı ne zaman yapılacak? sorusu arama motorunda yoğun olarak araştırılıyor. 10 bin yeni polis alımı için Bakan Soylu , 'Eylül ayında, önümüzdeki süreçte alacağız'' dedi. KPSS 'den sonra yapılacak alım öncesi polis adayları , başvuru şartlarında bazı esnetilmeler yapılmasını da istiyor.

POMEM 2019 alımı ne zaman yapılacak, şartları nedir? polis olmak isteyen adaylar tarafındna merak ediliyor.  Emniyet Müdürlüğü ve Merkez Teşkilatı için ise Polis Akademisi Başkanlığınca yürütülen 24. dönem başvuru süreci, 13- 17 Mayıs tarihlerinde yapıldı.Daha önce yapılan açıklamada 10 bin yeni polis alımı için eylül ayına işaret edilmişti. Eylül ayının yaklaşması ile polis alımı son dakika gelişmeleri daha çok takip edilmeye başladı.  

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

POMEM 2019 ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 10 bin yeni polis alımı için, "Eylül ayında önümüzdeki süreçte alacağız" dedi. Polis Akademisi başvuru tarihleri ve alımları ile ilgili güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.

Emniyet Müdürlüğü ve Merkez Teşkilatı için ise Polis Akademisi Başkanlığınca yürütülen 24. dönem başvuru süreci, 13- 17 Mayıs tarihlerinde yapıldı.  Şahsen başvuru işlemleri kabul edilen personeller 27-31 Mayıs tarihleri arasında ise sözlü sınav gerçekleştirildi.