Pille çalışan TV transparan ekran... Berlin'deki IFA fuarı sürüyor

Vestel, Berlin'deki IFA Fuarı'nda geleceğin görüntü teknolojilerini sergiledi. Pille çalışan TV ve şeffaf ekranlı televizyon fuarda ilgi çekti.

Akşam Gazetesi

Avrupa'nın en büyük üç TV üreticisinden biri olan Vestel, Berlin'deki Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda geleceğin ekran teknolojilerini sergiledi. Vestel'in ileri teknoloji ekran çözümleri arasında, kendi kendini aydınlatan pikselleriyle olağanüstü parlaklık ve renk doğruluğu sunan OLED TV, taşınabilirliği ve pille çalışan yapısıyla her an her yerde televizyon keyfi sunan Vestel Taşınabilir TV, futuristik tasarımıyla dikkat çeken Transparent TV dikkat çekti.

DOKUNMATİK KUMANDA

Sürdürülebilirliği kurum kültürü olarak benimseyen Vestel'in güneş enerjili uzaktan kumandası da fuarda öne çıkan ürünler arasındaydı. Vestel'in tasarıma verdiği önemi yansıtan dokunmatik ekranlı uzaktan kumandası da şık tasarımı ve kullanıcı dostu arayüzüyle fuar ziyaretçilerinin ilgisini çekti. Vestel'in 'platformların platformu' olma vizyonu ile hareket ettiğini belirten Vestel CEO'su Ergün Güler, "Global devlerle stratejik iş birlikleri gerçekleştirerek izleyicilere zengin platform çözümleri sunuyoruz" dedi.