Özel güvenlik sonuçları açıklandı: 83.dönem özel güvenlik sonuçları 2019 sorgulama ekranı

Özel güvenlik sonuçları açıklandı. Sınava giren özel güvenlik görevlisi adaylarının sonuç için heyecanlı bekleyişi sona erdi. Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği sınavdan 60 puan alarak sertifika alınabiliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı’nın belirlediği takvim doğrultusunda 83. Dönem ÖGG sınavı 25 Ağustos tarihinde yapılmıştı. Özel güvenlik sonuçları belli oldu. 83.dönem özel güvenlik sonuçları sorgulama EGM ekranı haberimizde yer alıyor..

Özel güvenlik sonuçları açıklandı. 30 Haziran tarihinde gerçekleşen 82. Dönem ÖGG sınavının sonuçları 20 Temmuz tarihinde erişime açılmıştı. Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından açılanan özel güvenlik sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Özel güvenlik sınav sonuçları 2019 görüntülemek için adayların TC Kimlik No ile sorgulama yapması gerekiyor. 83.dönem özel güvenlik sonuçları sorgulama EGM haberimizde yer alıyor..

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ MAAŞLARI NE KADAR? TIKLAYINIZ

ÖZEL GÜVENLİK SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR?

Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı.  83. dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları aşağıdaki linkten sorgulanabiliyor.

ÖZEL GÜVENLİK SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Özel güvenlik sınav sonuçlarını görüntülemek için TC Kimlik No ile sorgulama yapmanız gerekmektedir. Yukarıdaki güvenlik sınav sonucu linkine tıkladıktan sonra Temel Eğitim Sınav Sonucu sayfasına yönlendirileceksiniz.

1 - TC kimlik numaranızı giriniz.

2 - Güvenlik kodunu giriniz.

3 - Sınav no 83 yapınız.

Enter (ok) yaptıktan sonra sonuçlarınızı ekranda görebileceksiniz. Silahlı ve silahsız güvenlik sınavına girenler aynı ekrandan sınavlarının sonucunu öğrenebilirler.

Not: Sorgulama ekranı sonuçlar resmi olarak açıklandığında aktif olacaktır. Yeni sınav açıklanana kadar sonuç ekranında eski sınav (81) görünmektedir.

ÖGG SINAV DEĞERLENDİRME VE YAZILI SINAVA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

Yazılı sınava itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 10 TL ücret yatıracaklardır.

Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınava itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın www.ozelguvenlik.pol.tr web adresinde yer alan “Özel Güvenlik Personeli/Aday” uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirtikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini Özel Güvenlik Bilgi Sistemine yapacaktır.

Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Daire Başkanlığının www.ozelguvenlik.pol.tr web sitesinden Ar-Ge ve Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından ilan edilecektir.

Yazılı sınav sonucuna itiraz ile ilgili olarak talimatın 8.1. 8.2. ve 8.3. maddelerinde belirtildiği şekilde yapılacaktır. Özel Güvenlik Daire Başkanlığına dilekçe vb. şekilde yapılan müracaatlar ile ozelguvegitim@egm.gov.tr adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu durum sınav salonlarında gözetmenler tarafından adaylara duyurulacaktır.