Özel Güvenlik 74. temel eğitim sınav sonuçları açıklandı mı?

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından 4 Şubat 2018 Pazar günü 10.00’da yapılan özel güvenlik sınavı henüz açıklanmadı. 74. Özel Güvenlik sınav sonuçları konusunda detayları araştıran vatandaşlar, sonuçları kurumun internet sitesi üzerinden öğrenebilecek.

Özel Güvenlik - Güvenlik Görevlisi kursları ile hem meslek öğreniliyor hemde sınavdaki başarı derecelerine göre iş potansiyeli sunuyor. Son olarak Özel Güvenlik 73. Temel Eğitim ve 49. Yenileme Eğitimi Sınavlarının ardından sıra Özel Güvenlik 74. Temel Eğitim ve 50. Yenileme Eğitimi Sınavına geldi. Söz konusu sınav 4 Şubat 2018 tarihinde saat 10.00'da yapıldı. Güvenlik Görevlisi mesleği, son zamanların en gözde ve yoğun talep gören meslekleri arasında ön sıralarda yer almaktadır. Adaylar İlk etapta Özel Güvenlik Kursu ile mesleği öğreniyorlar ardından da Özel Güvenlik Temel Eğitim ve Yenileme Eğitimi Sınavına katılıyorlar. 

ÖZEL GÜVENLİK NEDİR?

Özel güvenlik görevlisi, kişileri, kurumları veya değerli varlıkları koruma işi yapan kişidir. Özel güvenlik görevlileri iletişim, yangın, afetler, patlayıcılar, kişi koruma, güvenlik sistemleri, olay yeri incelemesi, hukuk, ilkyardım, narkotik, silahlar, kalabalıklar konularında eğitim alır.