Otomotiv devi olmaz dedirtti: Ekim ayına noktayı koydu! Faizsiz taksitle Chery SUV imkanı

Otomotiv devleri, ekim ayının başlaması ile birlikte güncel fiyat listelerini ve kampanyalarını duyurmaya başladı. Dikkat çekici otomotiv şirketlerinden biri, Chery olarak ön plana çıktı. Chery'nin güncel otomobil fiyat ve kampanyaları incelendiğinde, Omoda 5 Pro SUV aracın bir Renault Clio versiyon otomobil fiyatına satın alınabileceği görüldü. Öte yandan hem Omoda 5 Pro Exceptional hem de Tiggo 7 Pro Max Intelligent SUV versiyonda faizsiz taksit imkanı olduğu görüldü. Detaylar haberimizde…

Chery otomotiv şirketi, son zamanlarda Türkiye'deki birçok vatandaşın dikkatini çekiyor. Özellikle SUV tutkunlarının gündeminden adeta düşmeyen söz konusu otomotiv şirketi, ekim ayında da pek çok insanın ilgisini çekti.

OTOMOTİV DEVİ ADETA OLMAZ DEDİRTTİ

Otomotiv devleri, ekim ayı otomobil fiyat ve kampanyalarını açıklamaya başladı. Bu noktada Honda otomotiv şirketinin Civic modeli dahil olmak üzere pek çok farklı otomobil modelinde indirim olduğu görüldü. Öte yandan diğer otomotiv firmalarında da kampanyalar belli olmaya başladı.

Chery otomotiv şirketinin ekim ayı kampanyaları incelendiğinde ise, faizsiz taksit imkanı ile hem Omoda 5 Pro Exceptional hem de Tiggo 7 Pro Max Intelligent satın alınabileceği görüldü. Bu durumda, Chery otomotiv devi adeta olmaz dedirtti bile dedirtebiliyor. Çünkü pek çok farklı otomobilde faizli taksit imkanı sunuluyor.

RENAULT CLİO FİYATINA OMODA 5 PRO

Renault otomotiv şirketi, Türkiye'deki birçok insanın gündeminde Clio modeli ile yer alıyor. Çünkü Renault Clio, şık tasarımı ve performansı ile pek çok insanın dikkatini çekiyor.

Ekim ayı Renault kampanyaları henüz duyurulmadı. Bunun yanı sıra güncel fiyat listesi açıklandı. Renault Clio evolution 1.0 TCe x-tronic 90 hp versiyon otomobil, 1.189.900 TL'den satışa çıkartıldı. Bunun yanı sıra Renault Clio techno esprit alpine E-Tech full hybrid 145hp versiyon otomobil, 1.665.000 TL.

Chery Omoda 5 Pro Vision donanım otomobil ise, 1.650.000 TL'den satışa çıkartıldı. Bu noktada Renault Clio fiyatına Chery Omoda 5 Pro Vision SUV otomobil satın alınabileceği görüldü.

KAMPANYA DETAYLARI

Chery otomotiv şirketinin duyurduğu faizsiz taksit kampanyası şu şekilde;

Omoda 5 Pro Exceptional ve Tiggo 7 Pro Max Intelligent versiyonlarına özel olarak 300 bin TL, 12 ay, yüzde 0 faizli kredi avantajı olduğu ya da 100 bin TL nakit alım indirimi olduğu duyuruldu.

Kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu ve 1 Ekim 2024 tarihi ile katılımcı yetkili satıcılarda geçerli olduğu belirtildi. Kredi koşullarının sadece belirtilen model ve versiyonlarda geçerli olduğu aktarılırken, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkının saklı tutulduğu belirtildi.

Ödeme seçenekleri için Chery ile iletişime geçilmesi gerektiği belirtildi.

GÜNCEL OTOMOBİL FİYATLARI

Chery Omoda 5 Pro Exceptional ve Tiggo 7 Pro Max Intelligent versiyonlarında faizsiz taksit imkanı bulunması ve Omoda 5 Pro Vision donanım otomobilin bir Renault Clio versiyondan ucuz olması, söz konusu otomobillerin güncel fiyat listesini merak ettirebiliyor.

Omoda 5 Pro, Tiggo 7 Pro Max ve Renault Clio otomobilin 3 Ekim 2024 tarihli fiyat listesi aşağıda yer alıyor.

RENAULT CLİO FİYAT LİSTESİ

Versiyonu: evolution 1.0 TCe x-tronic 90 hp. Fiyatı: 1.189.900 TL.

Versiyonu: techno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp. Fiyatı: 1.285.000 TL.

Versiyonu: techno esprit alpine E-Tech full hybrid 145hp. Fiyatı: 1.665.000 TL.

CHERY OMODA 5 PRO FİYAT LİSTESİ

Donanımı: Vision. Fiyatı: 1.650.000 TL.

Donanımı: Intelligent. Fiyatı: 1.800.000 TL.

Donanımı: Exceptional. Fiyatı: 1.925.000 TL.

CHERY TİGGO 7 PRO MAX FİYAT LİSTESİ

Donanımı: Intelligent. Fiyatı: 1.820.000 TL.

Donanımı: Exceptional. Fiyatı: 1.980.000 TL.