'Online alışveriş kredisiyle ekonomiye hareket gelir'

DenizBank, Hepsiburada.com’la yaptığı işbirliğiyle e-ticaret üzerinden alışveriş yapana anında kredi hizmeti sağlayacak. Projeyle ekonomide canlanma bekleniyor. 

DenizBank ve Hepsiburada.com, online alışverişi herkes için kolaylaştıran bir iş birliğine imza attı. Buna göre Hepsiburada üzerinden alışveriş yapan bir tüketici ihtiyaç anında şubeye gitmeden ve ek masraf ödemeden DenizBank’ın 750 TL ila 15.000 TL arasındaki Online Alışveriş Kredisi’nden yararlanabilecek.

SIFIR FAİZ İMKANI

İşbirliğinin tanıtım toplantısında konuşan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş: “Bu projeyle de alışverişi canlandırıp ekonomi hareketlenmesini planlıyoruz”  dedi. Online Alışveriş Kredisi’yle 12 aya kadar vade farksız; “0 faiz” fırsatı müşterilerin bütçelerindeki yükü azaltıyor. 60 aya kadar yapılan vadelerde ise avantajlı ödeme planları sunuluyor. 

50 TL İNDİRİM İMKANI DA VAR

DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın herkes online krediden yararlanabiliyor. DenizBank’tan ilk kez kredi kartı çıkararak alışveriş yapan tüketicilere de ilk iki alışverişte 50’şer TL indirim sunuluyor.