Orman Genel Müdürlüğü kura sonuçları açıklandı mı? OGM kura sonuçları sorgulama ekranı açıldı mı?

OGM kura sonuçları sorgulama ekranı yoğun ilgi görüyor. Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alımı için başvuruda bulunan adaylar kura sonuçları ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Orman Genel Müdürlüğü başvuru işlemlerini 11-15 Nisan tarihlerinde aldı. Peki, OGM kura sonuçları sorgulama ekranı açıldı mı?

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 5 bin işçi alımı yoğun ilgi görüyor. 2022 OGM personel alımları İŞKUR kura çekilişi sonucu belirlenecek. 5 bin işçi alımı yapacak olan Orman Genel Müdürlüğü başvuru işlemlerini 11-15 Nisan tarihlerinde aldı. Peki, OGM kura sonuçları sorgulama ekranı açıldı mı?

OGM KURA SONUÇLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

OGM tarafından yapılan açıklamada, "Noter huzurunda çekilen kura sonuçları 08/05/2022 tarihine kadar Bölge Müdürlüğümüz web sayfasında ilan edilecektir." ifadeleri yer aldı.

OGM kura sonuçları ve isim listesi bölge müdürlüklerinin resmi hesabından ilan edilecek.

OGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

15/04/2022 tarihleri arasında gerçekleşen başvuru sonuçları açıklandı. 3 bin 937, itfaiyeci olarak 500, aşçı statüsünde 280, "diğer fidanlık işçileri ve bahçıvanlar" kategorisinde 183 ve işletme elektronik bakımcısı pozisyonunda 100 olmak üzere, toplam 5 bin geçici işçi alımı başvurusu kabul edilenlerin listesi OGM Bölge Müdürlükleri internet sitelerinden PDF olarak indirilecek.