Toplam 3 milyar 176 milyon lira destek veriliyor! Ödemeler 18:00'de başlayacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan destek ödemeleri başladı. Toplamda 3 milyar 176 milyon 677 bin 292 TL'lik yardımın yapıldığı destek ödemeleri T.C. kimlik numarasına göre yatırılıyor. T.C. kimlik numarası 4 ile biten kişilere 20 Mayıs saat 18:00 itibarıyla ödemeler yapılacak.

Çiftçilere yapılan destek ödemeleri parça parça yatırılmaya başlandı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından destek ödemeleri ile ilgili gerekli duyuruları yapmıştı. T.C. kimlik numarasının son hanesine göre yapılan ödemeler için 20 Mayıs'ta son hanesi 4 olanlara paralar saat 18:00 itibarıyla yatırılacak.

T.C. NOSU 4 İLE BİTENLERE YATIRILACAK

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ödenen destek ödemelerinde T.C. kimlik numarasının son hanesine göre yatırılıyor. Tarımsal destek ödemelerinde 20 Mayıs Cuma günü T.C. numarasının son 4 hanesi 4 ile bitenlerin hesaplarına yatırılacak.

Yağlı tohumlu bitkiler ödeme desteği T.C. kimlik numarası sonu 4 olanlara bugün 18.00'dan sonra yatırılacak. Katı organik gübre ödeme desteği ise kimlik numarasının son hanesi 4,6,8 olanların hesabına bugün saat 18.00'dan sonra yatırılacak.